Publicador de continguts


El X Ciutat de Palma de Ciclisme en Pista ret homenatge a Xavier Bonnín


18 de gener de 2018

Uns 120 esportistes participaran a les proves de les diferents categories

Moll: El Ciutat de Palma homenatja al seu fundador, Xavier Bonnín, un referent i una persona molt estimada al món del ciclisme i de l'esport

Palma, 17 de gener de 2018. La regidora d'Educació i Esports, Susanna Moll, el president de la Federació de Ciclisme de les illes Balears, Fernando Gilet, i el president de la Penya Ciclista Establiments, Sebastià Muntaner, han presentat avui a Cort el X Trofeu Ciutat de Palma Xavier Bonnín de Ciclisme en Pista, que es durà a terme aquest diumenge, 21 de gener, a partir de les 9 hores, al velòdrom Palma Arena.

La prova, que ja celebra la primera dècada d'història, ret enguany homenatge al seu fundador, Xavier Bonnín, que va aconseguir posicionar el Ciutat de Palma en una de les competicions ciclistes més importants del calendari nacional i que va esser "un referent i una persona molt estimada al món del ciclisme i de l'esport", ha destacat Susanna Moll.

Moll també ha agraït a l'organització la seva tasca i la seva implicació amb la promoció esportiva i ha animat a la ciutadania a assistir per a gaudir "d'una jornada de ciclisme en pista de primer nivell, on es donaran cita esportistes destacats com el Campió del Món, Albert Torres i Campions d'Espanya com Cati Rayó i Alberto Muntaner".

Durant la presentació s'ha projectat un vídeo amb la intervenció de Mar Bonnín, que ha dirigit unes paraules d'agraïment als organitzadors per posar el nom del seu pare al Trofeu i perquè se li "reti un homenatge amb aquesta prova que ell va fundar". En aquest sentit, Muntaner ha destacat que per decisió unànime de la directiva "a partir d'ara cada any el Ciutat de Palma durà el nom de Xavier Bonnín".
Gilet ha agraït el suport de l'Ajuntament de Palma a un trofeu d'una modalitat de la qual "som terra de campions, una terra que té una pista molt arrelada a la nostra història", ha assenyalat .
L'esdeveniment comptarà amb la participació d'uns 120 esportistes de tots els clubs de l'illa i clubs nacionals que participaran a les diferents categories. La selecció irlandesa es suma al Ciutat de Palma, un any més, per a rodar diumenge al Palma Arena.
Diumenge, a les 11.30h, es durà a terme un homenatge a Xavier Bonnín.
A l'acte també ha assistit el director general d'Esports de l'Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez.

Data darrera modificació: 2 de desembre de 2022