Publicador de continguts


El Teatre Mar i Terra obre les portes a la V Setmana de la Dramatúrgia


17 d’octubre de 2023

La nova edició tindrà lloc del 23 al 29 d’octubre en diferents espais escènics, de la mà de l’Associació de Dramaturgues i Dramaturgs de les Illes Balears

Palma, 17 d’octubre de 2023.- El Teatre Municipal Mar i Terra acollirà algunes de les activitats incloses dins la cinquena edició de la Setmana de la Dramatúrgia, que tindrà lloc del 23 al 29 d’octubre sota l’organització de l’Associació de Dramaturgues i Dramaturgs de les Illes Balears (ADIB).

L’esdeveniment ha estat presentat aquest dimarts en el transcurs d’una convocatòria informativa duita a terme amb la presència del director general de Música i Arts Escèniques de l’Ajuntament de Palma, Rafel Brunet; el director insular de Cultura, Guillem Ginard, i, per part d’ADIB, la seva presidenta, Aina de Cos, i el seu secretari, Rafel Gallego.

L’espai del Mar i Terra, on s’ha desenvolupat també la presentació als mitjans de comunicació, cedirà les seves instal·lacions per a la impartició del taller de dramatúrgia que dirigirà el director escènic, actor i docent teatral Jordi Oriol, els dies 23, 24 i 25 d’aquest mes, de les 16 a les 20 hores.

Igualment, el recinte cultural situat al barri del Jonquet serà l’escenari de la xerrada de producció adreçada als autors que anirà a càrrec de la productora teatral Marta Fluvià. Aquesta activitat està prevista pel 27 d’octubre, a les 18 hores.

El mateix dia, però a les 20 hores, el públic que acudeixi al Mar i Terra gaudirà de l’activitat anomenada “Speakers Corner Teatral”, que adopta la fórmula posada en pràctica al Hyde Park de Londres, consistent en la lectura de texts aportats pels participants que hagin tramitat la corresponent inscripció.

Altres propostes destacades d’aquesta nova edició de la Setmana de la Dramatúrgia són la masterclass i la Trobada Dramàtica que Marta Fluvià i Jordi Galceran coordinaran a l’Espai Tub (28 d’octubre), a més del III Slam de Dramatúrgia, que compta amb la implicació del Teatre Principal de Palma (29 d’octubre).

L’esdeveniment, duit a terme amb el suport de l’Ajuntament de Palma i el Consell de Mallorca, i la col·laboració d’Espai El Tub i Produccions de Ferro, s’acomiadarà amb una vermutada, el diumenge 29, al Principal, per gentilesa de l’establiment La Vermuteria.

Data darrera modificació: 23 de novembre de 2023