Publicador de continguts


El programa Èxit d'Orientació i Suport a l'estudi, premi Progreso 2010


25 de novembre de 2010

El programa Èxit d'Orientació i suport a l'estudi que promou l'àrea d'Educació, Igualtat i Drets Cívics de l'Ajuntament de Palma va rebre fa uns dies el premi Progreso 2010 que organitza anualment la Federación Andaluza de Municipios y Provincias i la Fundación para el Desarrollo de los Pueblos de Andalucía.


Aquest premi, que enguany celebra la seva quarta edició, ha valorat, entre d'altres aspectes, el fet que aquest programa es pugui posar en pràctica a qualsevol ciutat ja que les problemàtiques que aborda són presents a tot el territori espanyol. Així mateix, destaca el caràcter innovador que té inclusió de la figura d'un animador de les associacions de mares i pares i el fet que aquest projecte ajudi a integrar les escoles a la vida de barri. Així mateix, s'han valorat els bons resultats per a l'alumnat que ha tingut aquest programa des de que es posà en funcionament.


Cal recordar que el programa Èxit ha arribat a un total de 7.400 persones a Palma, entre pares i mares i alumnes que han rebut classes de tècniques d'estudis. Al curs 2009/2010 l'Ajuntament hi destinà un pressupost de 743.479 euros.

El programa Èxit d'Orientació i Suport a l'estudi, premi Progreso 2010

Data darrera modificació: 23 de març de 2023