Publicador de continguts


El pla de xoc per a erradicar les males herbes arriba a sis barris de Palma aquest estiu


8 d’agost de 2019

Ja s'ha actuat a Son Serra i la Vileta i es continuarà per Son Flor, el Rafal Vell, el Rafal Nou i el Viver

De forma simultània els operaris d'EMAYA desbrossen les herbes i, posteriorment, Infraestructures segella amb ciment els paviment on havien crescut

Palma, 8 d'agost de 2019.- L'Àrea d'Infraestructures i EMAYA continuen realitzant actuacions per a erradicar de forma conjunta les males herbes a diferents barris de Palma. Així, durant aquest mes de juliol EMAYA ha desbrossat les voreres de la zona del camí de la Vileta, el camí dels Reis-CIR 14-Gènova i el camí dels Reis davant el Palau d'Esports de Son Moix on, de forma simultània, l'Àrea d'Infraestructures ha duit a terme el segellat amb ciment del paviment de les zones on havien crescut les herbes per tal que no tornin a sortir. A més, Infraestructures també neteja els escocells dels arbres i, si estan romputs, els repara.

Les actuacions continuaran al llarg d'aquest mes d'agost a la zona de carrer de Joan Ripoll i Trobat, l'avinguda de Picasso, el camí de Son Rapinya (zona La Salle i zona CIDE), el camí dels Reis 101 al 187, el carrer de Miquel Lladó i el carrer de Pasqual Ribot.

Aquesta actuació neix de la coordinació entre àrees i és fruit d'un pla de xoc que preveu que les tasques es facin barri a barri. El pla ha començat pels barris de Son Serra i la Vileta i durant aquest estiu haurà completat sis barris de Palma. Així, les actuacions seguiran per Son Flor, el Rafal Vell, el Rafal Nou i el Viver. La previsió és poder actuar durant els propers mesos en aquests sis barris i després seguir per altres. En total, s'actuarà a gairebé 90.000 metres lineals de voreres, és a dir, 90 quilòmetres.

Galeria Multimèdia

Data darrera modificació: 13 de març de 2023