Publicador de continguts


El parc de Son Ximelis acollirà aquest diumenge la desena edició del Trail Trofeu Ciutat de Palma


14 de febrer de 2023

La competició es durà a terme amb distàncies de 9, 15 i 20 km

 Francisco Ducrós: "És una carrera que dona a conèixer un espai natural de Palma, un gran patrimoni cultural, amb un circuit dissenyat per corredors que permet fer innovacions com les d'enguany"

 Palma, 14 de febrer de 2023. El vestíbul de Cort ha acollit avui la presentació de la desena edició del Trail Trofeu Ciutat de Palma, que es durà a terme aquest diumenge, 19  de febrer, al parc de Son Ximelis. 

 A l'acte hi han intervingut el regidor d'Esports, Francisco Ducrós; el president de la Federació d'Atletisme de les Illes Balears, Gabriel Gili, i el director de la carrera i president del Club Esportiu Blue Tribe, Heri Hernández.

 Així, aquest diumenge a les 9 h arrencarà aquesta nova edició del Ciutat de Palma amb tres distàncies: un nou recorregut de 9 km per als esportistes que s'inicien al trail, el clàssic de 15 quilòmetres i el més llarg, de 20 quilòmetres, que es va incorporar la passada edició.

 Durant la intervenció, Ducrós ha agraït al club l'esforç per a organitzar el Trofeu i a la Federació pel seu suport i per impulsar els circuits de muntanya. El regidor ha destacat les atractives característiques del circuit: "És una carrera que dona a conèixer un espai natural de Palma, un gran patrimoni cultural, amb un circuit dissenyat per corredors que permet fer innovacions com les d'enguany". El regidor també ha posat l'accent en la sostenibilitat de la prova i la cura amb l'entorn. 

 D'altra banda, Hernández ha explicat els aspectes tècnics i el disseny del recorregut: "A cada edició introduïm novetats a les distàncies i al circuit. Enguany incorporam la nova prova de 9 km i modificam el recorregut de les proves llargues. Intentam que la carrera sigui del gust de tothom", ha destacat.

 Per la seva banda, Gili ha agraït al club l'organització de l'esdeveniment, i a l'Ajuntament de Palma i a l'IME  "l'aposta per les curses i pel recolçament global a l'atletisme, que es veurà amb una instal.lació molt important", ha dit.

 A l'acte també hi han assistit la directora general d'Esports, María Luisa Garnelo, i el gerent de l'IME, Rafael Navarro; així com a representants dels principals col.laboradors de la cursa: Marc Nadal, director de Mallorca Motos; Niku Truyols, director de Rita Inmobiliaria, i José Jimeno, en nom de Neumáticos Juan. En representació del Consistori hi han assistit Mercedes Celeste, del grup municipal del Partit Popular, i Eva Pomar, de Ciudadanos.

Data darrera modificació: 17 d’abril de 2023