Publicador de continguts


El Palau de Congressos acollirà el I Congrés Nacional d'Eficiència Energètica i Sostenibilitat a Instal·lacions Esportives al mes de febrer


14 de novembre de 2017

Les jornades tindran lloc al Palau de Congressos els dies 1 i 2 de febrer

Antoni Noguera : "el model de Ciutat té dos grans objectius, esser una ciutat molt més saludable i molt més eficient, on les instal.lacions esportives tenen un paper rellevant i les energies netes un paper protagonista"

Carlos Moyà: "és la primera passa per demostrar a la nostra societat que jugar net és possible, hi ha tecnologia perquè totes les instal.lacions esportives puguin ser eficients, sostenibles i que funcionin amb energies renovables"

Palma, 14 de novembre de 2017.- Avui ha tingut lloc al Saló de Sessions de l'Ajuntament de Palma la presentació del I Congrés Nacional d'Eficiència Energètica i Sostenibilitat a Instal.lacions Esportives que organitza ASINEM amb la col.laboració de L'Institut Municipal de l'Esport (IME) de l'Ajuntament de Palma. Les jornades tindran lloc a l'Auditori Illes Balears del Palau de Congressos els dies 1 i 2 de febrer de 2018.

A l'acte hi han intervingut el batle de Palma, Antoni Noguera; la regidora d'Educació i Esports, Susanna Moll; el director general d'Energia i Canvi Climàtic del Govern de les Illes Balears, Joan Groizard, i el president d'ASINEM, Carlos Moyà.

Noguera ha destacat que "el model de Ciutat té dos grans objectius, esser una ciutat molt més saludable i molt més eficient, on les instal.lacions esportives tenen un paper rellevant i les energies netes un paper protagonista".

El batle també ha recordat els projectes sostenibles que ha engegat l'IME a les instal.lacions esportives com la instal.lació de focus amb tecnologia led al camp de l'Antoniana, les plaques fotovoltaiques i els sistemes de biomassa i geotèrmia implementats al projecte de remodelació de Son Hugo. En aquest sentit Moll ha destacat que "Incorporar aquests models ha estat una de les nostres prioritats a la gestió, un treball que es plasma als nostres projectes".

El principal objectiu del Congrés és donar a conèixer eines, experiències, coneixements i solucions amb les tecnologies actuals per a optimitzar els consums i costos d'energia a les instal.lacions esportives. En aquest sentit, el president d'ASINEM ha manifestat que el congrés "és la primera passa per demostrar a la nostra societat que jugar net és possible, hi ha tecnologia perquè totes les instal.lacions esportives puguin ser eficients, sostenibles i que funcionin amb energies renovables".

D'altre banda es tractarà la millora en la gestió de l'aigua i les seves implicacions, tant en costos energètics com en el seu consum. Es posarà de relleu la importància de sensibilitzar els usuaris d'instal.lacions esportives i a la societat en general sobre els beneficis d'una actitud ecològicament responsable.

El Congrés s'adreça a responsables tècnics, prescriptors, personal de manteniment, responsables de comunicació i directius d'instal.lacions esportives, tant públiques com privades.

La presentació ha comptat també amb la presència del gerent de l'IME, José María González i representants d'Air Europa i AGEPIB.

Data darrera modificació: 2 de desembre de 2022