Publicador de continguts


El Palau d´Esports de Son Moix ha estat guardonat per la seva correcta gestió ambiental.


18 de juny de 2015

Les instal·lacions municipals de Son Moix han rebut el certificat ISO 14001 per la correcta gestió ambiental i de manteniment que realitza l'Institut Municipal d'Esports (IME).

L'esment certifica que en el poliesportiu de Son Moix s'han executat una sèrie d'actuacions orientades a la implantació de mesures de control i seguiment de consums energètics, d'aigua i productes, amb la finalitat de reduir aquests consums sense disminuir la qualitat ni la seguretat de les instal.lacions. A més, s'està treballant en la implantació de bones pràctiques ambientals per part de tot el personal de l'IME i de les subcontractes.


Totes aquestes actuacions s'emmarquen dins de les polítiques ambientals aprovades per l'òrgan rector del IME, entre les quals destaquen la implantació de tecnologies enfocades a la reducció de consums energètics i d'aigua i la de promoure la formació ambiental entre els treballadors, usuaris, proveïdors i ciutadans en general.

Aquest certificat s'audita anualment per comprovar la seva evolució i garantir que el sistema de gestió ambiental es desenvolupa segons els estàndards internacionals.

Data darrera modificació: 23 de novembre de 2023