Publicador de continguts


El nou servei d'Ocupacions Express permet realitzar alhora tots els tràmits del permís d'ocupació de via pública


31 d’octubre de 2011

- Es podran fer gestions, pagaments i retirar el permís des de la mateixa oficina

- Aquest servei pioner no suposa cap cost addicional per a les arques municipals

- L'Ajuntament simplifica els procediments administratius per facilitar i dinamitzar l'activitat econòmica

Palma, 31 d'octubre de 2011.- L'Institut Municipal de Coordinació d'Obres Viàries (IMOV) ha posat en marxa el nou servei d'Ocupacions Express a les seves oficines de Son Pacs. Aquest projecte, pioner a l'Ajuntament de Palma, evita a la ciutadania haver-se de desplaçar a diferents departaments dins i fora de l'Ajuntament per poder tramitar el permís d'ocupació de via pública necessari per a determinades obres.
Gràcies a aquest nou servei, que no té cap cost addicional per a les arques municipals, els ciutadans poden realitzar alhora totes les gestions d'informació sobre les ocupacions de la via pública per obres, recepció i registre de la sol-licitud, pagament de la taxa i retirada del permís des de la mateixa oficina, sense necessitat de realitzar més desplaçaments.


El nou servei d'Ocupacions Express permet realitzar alhora tots els tràmits del permís d'ocupació de via pública

El servei d'Ocupacions Express de Son Pacs s'ubica al carrer Camí dels Reis 400 a la planta baixa de l'edifici de l'Àrea d'Infraestructures amb un equip tècnic¿administratiu a disposició de la ciutadania per a poder resoldre tots els dubtes i problemes referents a la ocupació de la via pública.

També disposa de taules dotades de datàfons per poder efectuar pagaments in situ i evitar així haver de desplaçar-se a entitats bancàries per efectuar els pagaments de taxes d'ocupació de via pública per obres.
El nou servei d'Ocupacions Express suposa un avanç en el procés de modernització i millora que permet la realització de diferents gestions i tràmits de forma mes senzilla i còmoda per a la ciutadania.


Data darrera modificació: 28 d’abril de 2023