Publicador de continguts


El Molinar celebra la IV Fira Ran de Mar


4 d’agost de 2011

La regidora de Comerç, Treball i Joventut destaca que "és una fira organitzada voluntàriament per veïns de la barriada"

Palma, 4 d'agost de 2011.- Els dies 5, 6 i 7 d'agost Es Molinar celebra la IV Fira Ran de Mar, que organitzen les associacions S'Embat, Picarol i l'Associació Juvenil S'Illeta. Es tracta d'una festa participada per tots on el propis empresaris i veïnats són els protagonistes, amb la col.laboració de la regidoria de Comerç, Treball i Joventut de l'Ajuntament de Palma.


La regidora de Comerç, Treball i Joventut, Esperança Crespí, ha destacat que es tracta d'una fira "organitzada de forma voluntària per veïns de la pròpia barriada" i que l'Ajuntament la vol recolçar, perquè suposa recolçar les entitats, els empresaris i els restauradors del Molinar.

Al llarg de tot el cap de setmana hi haurà un ampli programa d'activitats, amb propostes per a totes les edats, a més de les paradetes que composen la Fira que tindrà lloc el diumenge, amb productes mallorquins, artesania, productes mariners, mostra de balls mallorquins, activitats infantils i juvenils .

La IV Fira Ran de Mar té com a objectiu fer un reconeixement als empresaris i emprenedors de la nostra ciutat, dels seus districtes i barriades, continuar impulsant l'empresa tradicional per tal que es mantenguin vius el seus valors i aprofitar fomentar les sinèrgies que sorgeixin entre iniciatives de diferents entitats.

Les activitats tindran lloc al passeig del C/Vicari Joaquim Fuster, (entre els números 3 i 71) a la Platja de S'Areneta (Cala Portitxolet) i a diferents carrers de la barriada.

Horari:

Divendres 5 d'agost, de 18 a 02:00h
Dissabte 6 d'agost, de 8.30 a 01:00h
Diumenge 7 d'agost, de 16.00h a 00:00h

Descarrega't el Programa d'activitats


Data darrera modificació: 28 d’abril de 2023