Publicador de continguts


El Mallorca Palma Futsal rep aquest dimarts, a Son Moix, el Riga, en la nova edició del Trofeu Ciutat de Palma-Memorial Miquel Jaume


29 de gener de 2024

El partit contra un dels millors equips de la Lliga de Letònia començarà a les 20.30 hores i ha estat presentat a Cort pel batle, Jaime Martínez Llabrés
Palma, 29 de gener de 2024.- El batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, ha presidit aquest dilluns l’acte de presentació de l’onzena edició del Trofeu Ciutat de Palma-Memorial Miquel Jaume de Futbol Sala, que enfrontarà, demà dimarts, el recentment proclamat campió d’Europa i del món, el Mallorca Palma Futsal, contra l’RFS Futsal de Riga.
El duel entre el conjunt illenc i un dels màxims aspirants a guanyar el títol de Lliga del campionat de Letònia començarà a les 20.30 hores, al Palau Municipal d’Esports de Son Moix.
A la presentació, que ha tingut lloc a les dependències de l’Ajuntament de Palma, hi han assistit també, per part del consistori, el primer tinent de batle i regidor d’Esports, Javier Bonet; la segona tinenta de batle i regidora de Participació Ciutadana, Lourdes Roca; els representants dels grups municipals Francisco Ducrós (PSIB-PSOE) i Fulgencio Coll (Vox), i el gerent de l’Institut Municipal de l’Esport (IME), Miguel Ángel Bennàssar.
Igualment, hi han estat presents el director general del Mallorca Palma Futsal, José Tirado, i Enrique López, CEO de l’empresa FNG Logistic, que s’ha fet càrrec del patrocini principal de la competició.
Durant la seva intervenció, el batle ha recordat la figura de Miquel Jaume, fundador, l’any 1998, de l’Associació Esportiva Manacor, entitat que, en el seu moment, faria efectiu el seu trasllat a la capital de les Illes i adoptaria el nom de Palma Futsal.
Quan estan a punt de complir-se tres anys de la desaparició d’aquest “visionari manacorí”, segons l’ha definit, el primer regidor de Cort ha remarcat la necessitat de “fer memòria del llegat d’un home irrepetible, sense el qual avui la nostra terra no seria la seu de l’actual campió de la Champions League i de la Copa Intercontinental”.
Al mateix temps, Jaime Martínez ha elogiat la contribució de l’empresa patrocinadora, i ha afirmat que l’actual govern municipal “és un ferm partidari de la col·laboració entre les empreses privades i l’Administració pública a l’hora de fer realitat grans projectes, tant en el terreny de l’esport com en la cultura o en qualsevol altre camp”.
Per la seva banda, el primer tinent de batle i regidor d’Esports ha incidit en el fet que “aquesta imparable dinàmica guanyadora del Mallorca Palma Futsal indueix a pensar que les victòries s’aconsegueixen de manera fàcil, però, ben al contrari, el club ha hagut de treballar molt durament per a fer possible que l’equip formi part de l’elit del futbol sala professional”.
L’exigent calendari de la plantilla que entrena Antonio Vadillo va impedir que aquesta edició del Trofeu Ciutat de Palma pogués disputar-se al llarg de la pretemporada. Ara, l’enfrontament contra el Riga marcarà el retorn de l’equip a Son Moix després del parèntesi introduït pels compromisos internacionals.

Data darrera modificació: 15 de febrer de 2024