Publicador de continguts


Presa de possessió de 36 auxiliars administratius a l’Ajuntament de Palma


19 de setembre de 2023

Palma, 19 de setembre de 2023.- El Saló de Sessions de l’Ajuntament de Palma ha acollit avui l’acte de presa de possessió de 36 auxiliars administratius i administratives com a personal funcionari de l’Ajuntament de Palma, després d’haver superat un procés selectiu amb oposicions.

Durant l’acte, en el qual han jurat o promès el seu càrrec, el batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, els ha felicitat i ha assegurat que amb la seva incorporació com a personal funcionari “hi guanyam tant la ciutadania, com l’Ajuntament, com vosaltres”, i els ha encoratjat a prestar el servei públic amb total dedicació.

Per la seva banda, la tinent de batle d’Hisenda, Funció Pública i Govern Interior, Mercedes Celeste, ha celebrat la seva incorporació, recordant que ser personal funcionari els permet “una progressió en la seva carrera professional i una estabilitat molt necessària”.

A l’acte han assistit molts de familiars de les persones que prenien possessió, en un ambient de gran emoció. També hi han estat presents els regidors del grup municipal socialista Rosario Sánchez i Francesc Dalmau; Margarita Durán, del grup municipal Vox; Miquel Àngel Contreras, del grup municipal Més, i Lucía Muñoz, del Grup Mixt.

 

Data darrera modificació: 19 de setembre de 2023