Publicador de continguts


L'IME llança una nova edició de "Nordic Walking a la Fresca" amb 18 jornades gratuïtes d'iniciació


12 de maig de 2022

Les sessions es duran a terme els divendres des del 27 de maig al 30 de setembre

 

Francisco Ducrós: "Enguany triplicam l'oferta d'aquest programa d'estiu, gratuït i obert a tothom, amb l'objectiu de promoure l'activitat física a través d'una atractiva i consolidada proposta fàcil d'aprendre, a l'aire lliure i a prop de la mar"

Palma, 25 de maig de 2022.- L'Institut Municipal de l'Esport (IME) organitza la setena edició de "Nordic Walking a la fresca". El programa d'estiu començarà aquest divendres, 27 de maig, al parc de la Mar i recull 18 jornades gratuïtes d'iniciació a la tècnica de la marxa nòrdica.

Les sessions estan dirigides a tots els grups de població i es duran a terme els divendres horabaixa fins al 30 de setembre per la costa i les platges de Palma. Les inscripcions són completament gratuïtes i s'han de fer a través del formulari d'inscripció de l'activitat. 

El regidor d'Esports, Francisco Ducrós, ha subratllat l'ampliació d'aquesta edició, que passa de 6 a 18 jornades: "enguany triplicam l'oferta d'aquest programa d'estiu, gratuït i obert a tothom, amb l'objectiu de promoure l'activitat física a través d'una atractiva i consolidada proposta fàcil d'aprendre, a l'aire lliure i a prop de la mar", ha explicat. 

Amb les tècniques d'iniciació els participants fan la primera presa de contacte amb els bastons de manera senzilla i s'adapta la intensitat de la marxa a la condició física de cada persona. 

Vuit rutes per la costa 

Nordic Walking a la Fresca s'ha consolidat al calendari d'activitats d'estiu de Palma, després de sis edicions anteriors. El programa oferirà enguany 18 jornades per vuit rutes de Palma: 

.Ruta 1 Parc de la Mar. Dies 27 de maig i 3 de juny a les 19.30 h. El punt de trobada serà a l'Oficina d'Informació Turística

.Ruta 2 Portopí. Dies 10 i 24 de juny a les 19.30 h. El punt de trobada serà a la plaça devora el Centre Comercial

.Ruta 3 Platja de Can Pere Antoni, El Portitxol. Dies 1, 8 i 15 de juliol a les 19:30 h. El punt de trobada serà a la plaça de Felicià Fuster

.Ruta 4 Ciutat Jardí ¿ el Coll d'en Rabassa. Dies 22, 29 de juliol i 5 d'agost  19.30 h. El punt de trobada serà a la platja de la Ciutat Jardí

.Ruta 5 Hospital de Sant Joan de Déu. Dies  12, 19 i 26 d'agost  19.30 h. El punt de trobada serà al passeig davant l'Hospital

.Ruta 6 Can Pastilla. Dies 2 i 9 de setembre a les 19 h. El punt de trobada serà a la platja devora el Club Nàutic

.Ruta 7 Platja de Palma. Dies 16 i 23 de setembre a les 19 h. El punt de trobada serà a l'aparcament del Palma Aquarium

.Ruta 8 Son Gual. Dies 30 de setembre 19 h. El punt de trobada serà al carrer de Vallgornera.

Data darrera modificació: 6 de març de 2023