Publicador de continguts


El dibuix d'una alumne del CP S'Indioteria decorarà el parc de la barriada


30 de setembre de 2010

. L'objectiu és fomentar la participació i l'interès per la ciutat entre els infants de la barriada de la Indioteria
. Hi han participat 147 alumnes d'educació primària dels centres escolars de la Indioteria
. El dibuix guanyador del concurs correspon a M. del Carmen Cortés Fernández, alumna de tercer curs de primària del CP Sa Indioteria

Avui s'ha reunit el jurat per resoldre el guanyador del concurs de dibuix que l'Ajuntament de Palma convocà el passat mes de juny per a la decoració de la zona central de l'espai verd públic del carrer del Gremi de Tintorers, 12, del barri de la Indioteria.


L'Àrea d'Infraestructures de l'Ajuntament de Palma convocà aquest concurs amb la finalitat de fomentar la participació i l'interès per la ciutat entre els infants de la barriada de la Indioteria, i també perquè aquests contribueixin a l'embelliment de les infraestructures de Palma i aprenguin a respectar-les.


Amb aquest objectiu 147 infants, tots estudiants d'educació primària matriculats al col.legi públic i al col.legi concertat Nuestra Señora de la Consolación de la Indioteria, presentaren els dibuixos inspirats en l'indiot, que serveix de referent al barri.


El jurat ha estat format per Virginia Abraham, directora general de l'Àrea d'Infraestructures; representants del col.legi públic Sa Indioteria, representants del col.legi concertat Nuestra Señora de la Consolación, i pels tècnics municipals, els quals que han seleccionat el dibuix guanyador.


Una vegada exposats 147 dibuixos presentats pels alumnes del CP Sa Indioteria i el col.legi Ntra. Sra. de la Consolación, el jurat ha fet una selecció dels 10 més votats i, d'aquests, han quedat 5 finalistes.


El jurat ha resolt que el dibuix guanyador del concurs correspon a M. del Carmen Cortés Fernández, alumna de tercer curs de primària del CP Sa Indioteria.


El premi consisteix en un diploma i una bicicleta; a més, hi ha la possibilitat, en cas que l'Ajuntament ho decideixi, que el dibuix guardonat s'executi en la decoració de l'espai verd públic del carrer del Gremi de Tintorers, 12, del barri de la Indioteria.


Entre els criteris a valorar per a la selecció de les propostes s'han tingut en compte el contingut estètic i la viabilitat tècnica.


El disseny de l'indiot del dibuix guanyador s'integrarà en el projecte de millora d'aquest espai lliure, que durà a terme el Servei de Parcs i Jardins de l'Àrea d'Infraestructures de l'Ajuntament de Palma els propers mesos.


Aquesta millora respon a la petició dels veïns de la barriada, i suposarà la remodelació de la jardineria, l'enllumenat i els jocs infantils de l'espai verd públic del carrer del Gremi de Tintorers. El projecte compta amb uns 350.000 €.


Tots els dibuixos estaran exposats a l'edifici municipal de son Pacs fins al dimecres 8 de setembre.


El dibuix d'una alumne del CP S'Indioteria decorarà el parc de la barriada


El dibuix d'una alumne del CP S'Indioteria decorarà el parc de la barriada

Data darrera modificació: 23 de març de 2023