Publicador de continguts


El deute amb els proveïdors municipals s'ha reduït un 22% des de juny


7 de novembre de 2011


L'equip de govern ha fet front a aquesta prioritat pagant factures pendents per valor de 43 milions d'euros

Palma, 7 novembre 2011.- L'equip de govern es va trobar a l'inici del seu mandat un deute de 154 milions d'euros amb proveïdors municipals, un deute que s'havia multiplicat per quatre durant la passada legislatura.

D'ençà que el batle de Palma, Mateo Isern, va prendre possessió el passat mes juny, aquest deute ha passat de 154 milions a 120 milions d'euros, es a dir, s'ha reduït un 22%. En un context de restriccions financeres, l'equip econòmic ha gestionat la tresoreria municipal per aconseguir el finançament per pagar factures als proveïdors per un valor de 43 milions d'euros, és a dir, 34 milions de deute acumulat i 9 milions de nous compromisos amb proveïdors.

La contenció de la despesa per poder reduir el deute de proveïdors municipals és una prioritat del nou equip de govern necessària per donar resposta efectiva a la crisi.

En les reunions de l'equip de govern amb els sectors empresarials, la iniciava privada sempre ha demanat que l'Ajuntament fes esforços per reduir els terminis de pagament als proveïdors municipals, perquè aquesta posició permetrà millorar la situació i afavorirà la dinamització de la economia de la nostra ciutat, generant ocupació.

Data darrera modificació: 13 de març de 2023