Publicador de continguts


El Centre de Salut Arquitecte Bennàssar acollirà dissabte la primera jornada del programa gratuït de Nordic Walking Saludable


9 d’abril de 2019

Els participants rebran una camiseta de les jornades, fruita, per cortesia de MercaPalma, i es posa a la seva disposició el préstec de bastons

El programa arribarà a sis Centres de Salut d'abril a juny

Palma, 10 d'abril de 2019. L'Institut Municipal de l'Esport (IME), la Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut i la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca posen en marxa una nova edició del programa trimestral de Nordic Walking Saludable, unes jornades d'iniciació a la marxa nòrdica completament gratuïtes i aptes per a tothom que comencen aquest dissabte a les 10 h al Centre de Salut Arquitecte Bennàssar .

El nou programa recull 6 rutes d'iniciació al nordic walking, que tindran lloc a diferents barris de Palma amb el punt de sortida des dels centres de salut.

Aquesta modalitat esportiva contribueix a impulsar la vida activa dels ciutadans dins un entorn proper. Un dels principals objectius del programa Nordic Walking Saludable és acostar els ciutadans a una activitat sana i incorporar-la al seu dia a dia per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida donant-los eines per a adquirir hàbits saludables. És una activitat molt apropiada per a tots els grups de població, fàcil d'aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut en l'àmbit fisiològic, psicològic i social.

Rutes quinzenals d'abril a juny
El programa, que s'iniciarà aquest dissabte al Centre de Salut Arquitecte Bennàssar , recull dues jornades mensuals que sortiran a les 10 hores des dels següents centres de salut:
13 d'abril. Centre de Salut Arquitecte Bennàssar
27 d'abril. Centre de Salut Son Serra
11 de maig. Centre de Salut Pere Garau
25 de maig. Centre de Salut Son Pisà
1 de juny. Centre de Salut Rafal Nou
15 de juny. Centre de Salut Sant Agustí

Les persones interessades poden enviar un correu electrònic a nordicwalking@palma.es o es poden inscriure a l'inici de l'activitat. Els participants rebran una camiseta de les jornades i fruita per cortesia MercaPalma. També es posa a la seva disposició el préstec de bastons.

Data darrera modificació: 2 de desembre de 2022