Publicador de continguts


El Casal de Joves de Ciutat Antiga obrirà les seves portes el pròxim dimarts 16 d'Agost


12 d’agost de 2011

El Casal de Joves de Ciutat Antiga de l'Àrea delegada de Comerç, Treball i Joventut de l'Ajuntament de Palma obrirà les seves portes al públic el proper dimarts 16 d'Agost.

Després d'un mes i mig tancat al públic el Casal torna a obrir les seves portes als joves de Palma. Durant aquest temps s'ha produït un canvi d'entitat gestora que inicia la seva activitat per a desenvolupar durant els propers dos anys un projecte nou. El casal de Ciutat Antiga està ubicat a un local municipal i suposa un import de 78.142 € anuals.

Dins el pla d'àrea que actualment s'està elaborant la gestió de casals de joves correspon a la línia estratègica d' habilitar espais i llocs d'encontre per als joves.

Entre els programes que es posaran en marxa es destaquen:

-Programa de Dinamització Juvenil, amb l'organització d'activitats per joves entre 12 i 30 anys, tant dins com fora del Casal.
-Programa Comunitari, on es treballarà principalment amb els serveis i entitats dels barris d'incidència del centre; Puig de Sant Pere, Jaume III, La Llotja-El Born, Sant Jaume, Sant Nicolau, Cort, La Seu, Monti- Sion, La Calatrava, el Sindicat, El Mercat, La Missió i la Plaça dels Patins.
-Programa d'Informació Juvenil, amb l'objectiu d'apropar informació d'especial interès als joves dels barris de la Ciutat Antiga; treball, formació, associacionisme i cooperació, temps lliure i salut.
-Programa de Suport a Grups, on les associacions es poden beneficar de diferents recursos com, cessions d'espai i material, suport per l'elaboració de projectes...
-I finalment, com a novetat i especialització, el Programa Medioambiental, que inclou diferents iniciatives com, un Punt d'Informació especialitzat en mediambient, tallers i activitats que fomenten la reducció, la reutilització i el recliclatge, sortides...

El Casal de Joves de Ciutat Antiga obrirà les seves portes el pròxim dimarts 16 d'Agost

Data darrera modificació: 23 de març de 2023