Publicador de continguts


El batle de Palma, Mateu Isern acull amb "gran satisfacció" la designació de Palma com a seu de la Sailing World Cup


9 de novembre de 2011

- La Federació Internacional de Vela tria el Trofeu Princesa Sofia Mapfre de Palma com regata europea de la ISAF Sailing World Cup de 2013 i 2014

Palma, 9 novembre 2011.- El batle de Palma, Mateu Isern, ha acollit amb "gran satisfacció" la notícia de la designació de la ciutat de Palma com a seu de la ISAF Sailing World Cup. Isern ha assegurat que "la nostra ciutat està orgullosa de ser seu de tan important regata i de ser partícip així d'aquesta gran experiència ".

Mateu Isern ha destacat, així mateix, que "Palma dedicarà tots els esforços en donar suport a tots els seus participants i donar-los la millor benvinguda". La Federació Internacional de Vela ha anunciat l'elecció del Trofeu Princesa Sofia Mapfre de Palma com regata europea de la ISAF Sailing World Cup de 2013-2014.

Iniciatives d'aquesta envergadura converteixen Palma en un indubtable focus d'atracció turística. Aquesta important regata situa a la capital balear com a destinació turística de primer ordre.

Mateu Isern ha posat en relleu el paper protagonista de Palma com a destinació nàutic de referència a la Mediterrània. "La nostra ciutat és el marc ideal per a la pràctica dels esports nàutics i sobretot per al desenvolupament d'importants competicions de vela durant els 365 dies de l'any", ha conclòs.

Data darrera modificació: 13 de març de 2023