Publicador de continguts


L'Ajuntament fa una crida per a triar els patges i les patgesses per a la Cavalcada dels Reis 2022


2 d’octubre de 2021

Palma, 2 d'octubre de 2021. L'Ajuntament de Palma, a través de l'Àrea de Participació Ciutadana, ha convocat una crida per a afavorir la participació ciutadana en la Cavalcada dels Reis 2022, a través dels patges i les patgesses que acompanyaran Ses Majestats i anunciaran la seva arribada a la Cavalcada dels Reis 2022.

Es farà el pròxim dijous 14 d'octubre i està obert a totes les persones que hi vulguin participar, encara que, per a conservar la màgia d'aquesta nit, les persones candidates han de reunir les característiques adients.

La interpretació d'aquests personatges té caràcter voluntari. Es requereix entusiasme i alegria per a recollir les cartes dels infants, plenes d'il.lusions i desitjos, i acompanyar els tres Reis d'Orient.

Les persones interessades han de tenir disponibilitat per a participar en l'arribada dels patges a la plaça de Cort, que es farà el matí del diumenge dia 2 de gener, així com per a la Cavalcada dels Reis del 5 de gener. És obligatori assistir als assajos i a les proves de vestuari, maquillatge i perruqueria necessaris.

Els requisits per a participar-hi són tenir una alçada mínima d'1,65 m, i una edat d'entre 18 i 25 anys. Es valorarà una bona expressió corporal i una bona dicció, la modulació i la pronunciació. Cal confirmar l'assistència a l'adreça electrònica participaciociutadana@palma.es.

Les audicions es faran per ordre d'arribada a l'espai Isabel Rosselló i Girart (tercera planta de l'edifici del Mercat del Camp Redó) el dijous 14 d'octubre a partir de les 18.30 h.

Data darrera modificació: 20 de desembre de 2022