Publicador de continguts


L'Ajuntament ha aprovat l'abonament de 408.276,8 euros de subvencions a federacions i associacions de veïnats


1 d’abril de 2020

Palma, 1 d'abril de 2020.- La Junta de Govern ha aprovat avui l'abonament immediat de 408.276,8 euros corresponents als projectes presentats i justificats per federacions i associacions de veïnats durant l'exercici de 2019.

L'objectiu del consistori és que les entitats rebin els doblers de projectes i/o despeses ja executades per tal de poder continuar amb les activitats festives, socioculturals i socioeducatives que els permetin esdevenir subjectes actius en la construcció d'una societat més democràtica i participativa.

Les factures presentades corresponen a activitats tant de caràcter estable com puntuals, així com a accions de sensibilització i dinamització de la participació ciutadana.

Per al regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, "en aquesta Junta de Govern hem prioritzat l'abonament de les subvencions a les entitats veïnals perquè puguin continuar amb el seu funcionament ordinari. Creim que seran una eina imprescindible per a la dinamització de les barriades per tal de poder retornar, com més aviat millor, a la normalitat després d'aquesta crisi sanitària."

Aquests ajuts corresponen a la convocatòria pública de subvencions per a federacions i associacions de veïnats aprovades pel consistori per al període de 2019, 2020 i 2021 i que són d'1.707.000 euros. Amb aquestes subvencions es vol afavorir la cooperació entre l'Ajuntament de Palma i el teixit associatiu sense ànim de lucre, impulsant el treball en xarxa entre entitats, millorant la cohesió social del seu entorn i de la ciutat, promovent l'associacionisme i les propostes que potenciïn serveis i activitats d'interès general, fomentant valors socials i culturals, així com posant en marxa noves formes de participació.

Data darrera modificació: 14 de desembre de 2022