Publicador de continguts


El batle presideix a Cort l'acte de presentació oficial de TaPalma 2023


23 d’octubre de 2023

La nova edició de la Fira de Tapes i Còctels organitzada per AgenciaCom i Restauración CAEB tindrà lloc del 22 al 26 de novembre al Palau de Congressos de Palma

Palma, 23 d’octubre de 2023.- El batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, ha presidit aquest dilluns, al vestíbul de Cort, la presentació oficial de la nova edició de la Fira de Tapes i Còctels TaPalma, que tindrà lloc del 22 al 26 de novembre.
A l'acte hi han assistit els màxims responsables de les dues entitats organitzadores: el director de l’ens de comunicació AgenciaCom, Toni Martorell, i el president de l’associació empresarial Restauración CAEB, Alfonso Robledo.
Igualment, hi han estat presents el tinent de batle de Turisme i Restauració, Javier Bonet, així com la directora general d’aquest mateix Departament, Victoria Mulet; la directora insular de Turisme, Clara del Moral, i els regidors Rosario Sánchez Grau i Daniel Oliveira (PSIB-PSOE) i Lucía Muñoz (Grup Mixt).
També hi han participat el director de Relacions Institucionals de Trasmed, patrocinador principal de TaPalma, Miguel Pardo; el president del jurat que decidirà els premis a les millors propostes culinàries, el xef Igor Rodríguez, i el també xef i president de l’associació Ascaib, José Cortés. 
Durant la seva intervenció, el batle ha assegurat que TaPalma 2023, que es desenvoluparà a les dependències del Palau de Congressos de Palma, “ha contribuït poderosament, al llarg de la seva trajectòria, a posar en valor la qualitat i l’excel·lència de la gastronomia i la restauració com a segells distintius de la ciutat”.
En aquest sentit, el primer regidor de Cort ha destacat que les successives edicions d’aquest esdeveniment sectorial “han permès posar de manifest l'elevat nivell que han arribat a assolir les creacions gastronòmiques directament sorgides del talent i la imaginació dels nostres restauradors i cuiners”. Al mateix temps, Jaime Martínez ha celebrat que aquesta constatació “no només es fa present a ca nostra, sinó que s’ha convertit en una valoració compartida a tot arreu, i especialment als principals mercats emissors”. 

 

Data darrera modificació: 23 de novembre de 2023