Publicador de continguts


L’Ajuntament adjudica el projecte per a recuperar la il·luminació del parc de la Quarantena


15 de maig de 2024

L’actuació té un pressupost de 123.628 euros i un termini d’execució de nou mesos

Palma, 15 de maig de 2024.- La Junta de Govern d’avui ha aprovat l’adjudicació del projecte per a recuperar la il·luminació al parc de la Quarantena a l’empresa Edison Next Government, concessionària municipal del servei de manteniment i conservació de l’enllumenat exterior a les zones de Ponent i Centre, per un import de 123.628 euros i un termini d’execució de nou mesos.
Es tracta, segons ha explicat la portaveu de l’equip de govern, Mercedes Celeste, de renovar tota la il·luminació de la zona i transformar-la d’una tecnologia analògica a una de led. Així, està previst instal·lar 21 fanals de 4 metres d’altura d’estil neoclàssic, reforçar els projectors de la zona de jocs infantils i col·locar tires led a la part superior del mural per a ressaltar-lo.
L’objectiu de l’actuació, així mateix, és instal·lar punts de llum en aquelles zones fosques de l’entorn i, al mateix temps, millorar les existents.
Celeste ha destacat que, atès l’estat d’abandonament de l’espai els últims anys, la intenció de l’Ajuntament és realitzar una sèrie de millores per a, segons les seves pròpies paraules, “donar-li la rellevància que es mereix”.
Entre les accions previstes per als pròxims exercicis hi ha la renovació i instal·lació de nous jocs infantils i la millora de l’accessibilitat de tot el parc per a adequar-lo a la normativa vigent, incloent-hi l’accés des de la plaça de la Mediterrània.

Data darrera modificació: 15 de maig de 2024