Publicador de continguts


Descomptes de més del 30% en els abonaments dels aparcaments municipals


3 de novembre de 2011

La Societat Municipal d'Aparcaments implanta mesures d'eficiència, centrades en simplificar les tarifes d'abonaments, fomentar l'ocupació d'aparcaments de la perifèria i promoure els abonaments trimestrals


Palma, 3 novembre 2011.- La Societat Municipal d'Aparcaments ha començat a implantar un nou model de gestió que beneficia els usuaris, potenciant l'ús dels aparcaments amb preus assequibles i posant en marxa mesures d'estalvi. Aquestes mesures tenen com a objectiu reduir l'actual situació d'endeutament que viu la SMAP.


La Societat Municipal d'Aparcaments oferirà unes tarifes més competitives, tractant d'impulsar la rotació en els aparcaments del centre (Via Roma i Antonio Maura), pel fet que requereixen un ús més dinàmic, i alhora fomentar l'ocupació mitjançant abonaments a la perifèria ( Parc de Sa Riera, c / Manacor i Santa Pagesa), amb la intenció d'afavorir els residents, reduir l'aparcament en superfície i fer un ús eficient i rendible de les infraestructures de l'empresa.Descomptes de més del 30% en els abonaments dels aparcaments municipals
Omplir aparcaments i fomentar el transport públic
La SMAP ja està realitzant actuacions per fomentar l'ocupació, com comenta el president de la Societat Sebastià Sansó "estem realitzant enormes esforços centrant-nos en l'ocupació en els aparcaments dissuasoris de c / Manacor i parc de sa Riera i seguirem en aquesta línia, on volem evitar que la circulació entre al centre i fomentar el transport públic dins de la ciutat ".

Aquests primers passos estan donant els seus fruits a Parc de Sa Riera, on s'ofereix als treballadors i clients de diferents entitats i empreses (escoles, oficines, clíniques, asseguradores, etc.), situades en les proximitats del pàrquing, un preu especial d'abonament de 24 hores de dilluns a diumenge, amb les opcions de pagament mensual i trimestral. "Segons el tancament d'octubre s'ha obtingut un increment en el nombre d'abonaments del 2,45%, que projectant a 12 mesos suposa un creixement proper al 30%".


Nous abonaments
Els nous abonaments del 2012 es simplificaran en quatre modalitats: mensuals, trimestrals, 12 hores i 24 hores. Suposaran una reducció mitjana del 20% en el preu dels abonaments de 24 hores mensuals i del 25% en el preu dels abonaments de 24 hores trimestrals. Els descomptes arriben al 31,5% en els aparcaments del c. Manacor i Santa Pagesa. A més, amb els abonaments de 12 hores es fomentarà un ús més eficaç dels recursos, pel fet que la mateixa plaça podrà ser utilitzada de dia per persones que treballin per la zona i per la nit per residents amb abonament nocturn.

D'altra banda, la introducció de la modalitat de pagament trimestral permetrà rebaixar encara més el preu de l'abonament i també suposarà un reducció de cost important en l'emissió de factures i rebuts, juntament amb l'estalvi dels interessos del deute, en disposar dels diners per avançat.

Col.laboració entre entitats municipals
La SMAP també està desenvolupant actuacions en col.laboració amb altres empreses municipals, per tal d'afavorir l'ús dels aparcaments i alhora beneficiar els usuaris. El mes d'octubre el Consell d'Administració de la Societat Municipal d'Aparcaments va aprovar el conveni de col.laboració entre la SMAP i l'Institut Municipal de l'Esport, que estipula que els 17.701 abonats de l¿IME es podran beneficiar d'un 10% de descompte sobre el preu dels abonaments d'estacionament en qualsevol aparcament de la SMAP (Antoni Maura, Via Roma, Parc de Sa Riera, Marquès de la Sénia, c / Manacor, Santa Pagesa i Comte d'Ampúries). Aquest acord també contempla que el SMAP oferirà als organitzadors i patrocinadors de les activitats que convoqui l'Institut Municipal de l'Esport, vals d'aparcament de 30 minuts, 1 o 2 hores gratis per estacionar, durant el temps que duri l'esdeveniment, en qualsevol aparcament municipal proper.Documents

ABONOS

Data darrera modificació: 28 d’abril de 2023