Publicador de continguts


Demà es començaran a bescanviar els bons socials engegats per l'àrea de Participació Ciutadana


1 de novembre de 2021

El pròxim dimarts dia 2 podran començar a bescanviar-se els bons socials que l'àrea de benestar ha repartit entre els menors de 14 anys de les famílies ateses pels serveis socials de la ciutat.

Aquesta iniciativa, engegada des de l'àrea de participació ciutadana i Govern interior, hi va destinar 210.000 euros en aquests bons. Recordem que cada bo té un valor de 40 euros i es pot bescanviar a les botigues d'articles d'esports, llibreries i jugueteries que s'hi han adherit a la campanya.

Els bons, a més tenen un doble vessant: per una banda donar suport als comerços afectats per la crisi econòmica derivada de la pandèmia sanitària de la Covid-19 i, d'altre, garantir almanco un regal per a la campanya de Nadal i Reis per als infants usuaris dels serveis socials d'atenció primària.

El comerç de proximitat és clau en els entorns urbans per a la generació d'ocupació i desenvolupament local i, en aquests moments, sobreviu en unes condicions crítiques. Amb aquesta subvenció es pretén també augmentar el volum de vendes d'aquest tipus d'establiments.

Data darrera modificació: 20 de desembre de 2022