Publicador de continguts


Demà comença la 29 edició del Open Internacional Ciutat de Palma de Petanca


24 de setembre de 2010

. Prop de 400 jugadors disputaran les proves aquest cap de setmana amb una assistència prevista de més 1.000 persones


Demà dissabte 25 i diumenge 26 de setembre es celebra la 29 edició del Open Internacional Ciutat de Palma de petanca organitzat per la Federació Balear de Petanca amb el patrocini i col.laboració de l'Institut Municipal de l'Esport de l'Ajuntament de Palma. La competició es disputarà als terrenys de joc de la Federació Balear de Petanca, instal.lacions de l'IME que reuneixen perfectament les condicions necessàries per realitzar aquest tipus de competicions internacionals.


Es preveu una assistència de prop de 400 participants, amb una ocupació total de les pistes de joc. Hi ha molta expectació ja que venen equips molt bons de fora d'Espanya, per la qual cosa s'espera que dissabte al matí puguin reunir-se entre visitants i participants unes mil persones.


Els equips participants provenen d'Alemanya, amb jugadors de Berlin, Stuttgart i Hannover; de França amb equips de Montpellier, Marsella i Villeveyrac; d'Itàlia; de Dinamarca i d'Holanda. D'Espanya assistiran equips de la Federació Catalana amb equips de Barcelona, Girona i Tarragona, de la Federació Andalusa amb equips de Granada; de Madrid; de Valencia i de les Illes Balears.


Hi haurà premis en metàl.lic, al Open Internacional Ciutat de Palma l'equip campió se'n durà un premi de 1.600 €, a més dels corresponents Trofeus.


Avui vespre a partir de les 20h esta prevista una melé, una trobada entre jugadors que els permet gaudir jugant amb qui vulguin i entrenar-se i adaptar-se al terreny de joc, a més de ser una primera presa de contacte amb els altres equips i federacions. Els horaris de les competicions oficials seran dissabte 24, de 9h a 13:30h, de 15:30h a 20h i de 21:30h fins arribar als octaus de final; i diumenge 25 de 9h del matí fins al migdia.


Entre els jugadors destaca la participació de la jugadora Jeronima Ballesta, quatre vegades campiona del món i que el rei va concedir la medalla al Real Mèrit Esportiu i de Roberto Carlos López, actual campió d'Espanya de Tir i que participarà el proper mes d'octubre amb la Selecció Espanyola al Campionat del Món a Turquia.


Demà comença la 29 edició del Open Internacional Ciutat de Palma de Petanca


Demà comença la 29 edició del Open Internacional Ciutat de Palma de Petanca

Data darrera modificació: 23 de març de 2023