Publicador de continguts


Cort traslladarà el mercat dels divendres a Son Gibert a l'interior del Rafal Nou


20 d’octubre de 2011

La comissió d'Urbanisme i Medi Ambient acorda de forma unànime acceptar la petició veïnal d'habilitar la zona pública entre els carrers Selva i Ses Salines, amb més afluència de veïns, per a la instal.lació dels 10 llocs de venda.

Palma, 20 d'octubre de 2011 .- El mercat temporal de Son Gibert es traslladarà a la zona pública de la barriada de es Rafal Nou compresa entre els carrers Selva i Ses Salines després que la proposta de canvi d'ubicació realitzada pels veïns de la barriada hagi estat acordada per unanimitat en la comissió d'Urbanisme i Medi Ambient celebrada aquest matí a l'espera de la seva aprovació definitiva en el ple del proper dijous, 27 d'octubre. L'Ajuntament de Palma ha decidit atendre, per tant, la sol.licitud veïnal atès que els informes emesos des de la Secció de Govern Interior, els departaments de Mobilitat i Infraestructures, Policia Local i EMAYA han estat favorables a la realització d'aquest trasllat.

El mercat no variarà, però, el seu calendari per la qual cosa continuarà celebrant tots els divendres no festius entre les 8 del matí i les 2 del migdia. Es mantindrà, igualment, el mateix nombre de paradetes i línies de venda consistent 2 punts de fruita i verdura i 8 punts corresponents a productes diversos.

L'Ajuntament de Palma, després d'haver tingut coneixement del resultat dels informes sol.licitats, ha acollit la petició dels veïns de es Rafal Nou, que van reclamar el canvi d'ubicació ateses les circumstàncies d'escassa concurrència a l'esplanada de Son Gibert, al costat del aparcament públic i les instal.lacions esportives, el que ocasionalment va impedir la celebració del mercat.

L'Ajuntament de Palma iniciarà una ronda de contactes amb els responsables de les paradetes a objecte de notificar el canvi d'ubicació i recordar-los que les operacions de càrrega i descàrrega de totes les parades i desmantellament de les mateixes, així com la neteja de l'espai utilitzat, s'han de realitzar durant l'hora anterior i posterior a l'inici i finalització del mercat, respectivament, sense que els vehicles de transport puguin envair les places, voreres o passos de vianants o entorpir la circulació d'altres vehicles.

Data darrera modificació: 13 de març de 2023