Publicador de continguts


Cort ret homenatge a les grans campiones "que demostren que l'esport femení ja té veu a tots els àmbits"


30 d’octubre de 2018

Susanna Moll: "Un reconeixement als èxits que són el resultat de l'esforç, el treball i la lluita de cadascuna de vosaltres a les diferents modalitats i categories"
Cintia Rodríguez, Pakita Ruiz i Aina Hierro, entre les homenatjades

Palma, 30 d'octubre de 2018.- L'Ajuntament de Palma i l'Institut Municipal de l'Esport (IME) han retut avui homenatge a 23 esportistes palmesanes que han guanyat campionats nacionals i internacionals al llarg de l'any 2018. Les esportistes homenatjades han estat Cata Coll Lluch, Patricia Guijarro Gutiérrez, Nela Paula Hoz Rodova, Xisca Bauzá Juan, Ángela López Vara, Cintia Rodríguez Rodríguez, Pakita Ruiz Vidal, Sandra Olivieri Perea, Aina Hierro Pujol, Carmen Alfonso Blanes, Ramona Guillén Muñoz, Katherine Annette Wray, Maribel Palou Bassa, María Ferragut Martí, Carla Llabrés Pedret, Claudia Núñez Lladó, Martina Manresa Malberti, Ariadna Mora Ferrandis, Nuria Rosa Ros, Anja Marks Gemind, Mimar Serra Nicolau, Juana María Sastre Vicens i María Victoria Pérez De Cospedal. La gran majoria d'elles ha recollit personalment la seva placa commemorativa, en altres casos han estat representades per representants de les federacions o dels clubs esportius als que pertanyen.

Aquest homenatge, que s'emmarca dins el programa Palmadona de Dona i Esport de l'Institut Municipal de l'Esport (IME) de l'Ajuntament de Palma, ha convertit el Saló de Plens en "un espai de gratitud" de l'Ajuntament de Palma cap a les nostres campiones, ha assegurat la tinent de batle d'Educació i Esports, Susanna Moll. Un reconeixement als èxits "que són el resultat de l'esforç, el treball i la lluita de cadascuna de vosaltres a les diferents modalitats i categories" els ha assegurat Moll.

Algunes de les homenatjades, entre elles Cintia Rodríguez, han agraït a l'IME aquest acte i tot el conjunt d'activitats del programa Palmadona, per la visibilitat que dona al èxits femenins en l'esport, un bon estímul per continuar amb la seva carrera esportiva.


"Una gran empremta per la igualtat"


Durant la seva intervenció, Susanna Moll ha destacat "els vostres mèrits, que deixen una gran empremta per la igualtat. Es fa palesa que ens dirigim cap a un model social més igualitari i més just. I esperam poder omplir molts d'espais de reconeixements a les dones al món de l'esport; però no només aquí, sinó als mitjans, als llocs directius, als federatius, a les converses... i poder avançar així a la igualtat reial".

L'acte ha comptat també amb la presència del regidor d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina, el director general d'Esports de l'Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez; la directora general de Salut, Maria Antònia Comas, Lourdes Bosch del grup municipal Popular, Patricia Conrado del grup municipal Ciutadans, representants de federacions i clubes esportius a més de familiars de les esportistes que les han volgut acompanyar en un dia tan especial.


Data darrera modificació: 2 de desembre de 2022