Publicador de continguts


Cort renova la pista de futbol de la Riera


8 de juliol de 2024

L’IME ha retirat 1.650 metres quadrats de gespa que es trobava en molt mal estat i ha condicionat tota la superfície

Palma, 8 de juliol de 2024.- L’Ajuntament de Palma, a través de l’Institut Municipal de l’Esport (IME), ha realitzat millores a la pista de futbol de la Riera, unes tasques que s’han duit a terme en dues fases per tal de retirar la gespa i condicionar la zona.

En una primera etapa, l’empresa Natural Stone, adjudicatària del contracte menor, va retirar tota la gespa, que estava en molt mal estat, i va netejar tota l’arena i el cautxú de la pista: en concret, 1.650 metres quadrats de superfície que s’han traslladat a un Punt Verd.

Una vegada finalitzat aquest treball, la brigada de manteniment de l’IME va iniciar la segona fase de la intervenció sobre el paviment, on ha executat diferents actuacions al llarg de tres setmanes.

Entre altres intervencions, els operaris han retirat les restes de cola, han netejat el paviment amb hidronetejadores, han suprimit els grafits, han pintat les línies del camp, han reparat els ancoratges i han substituït les xarxes de les dues porteries.

El director general d’Esports, David Salom, i el gerent de l’IME, Miquel Àngel Bennàssar, han visitat aquest dilluns la instal·lació per a conèixer de primera mà la renovació d’aquest espai, que ha suposat una inversió de 7.683,50 euros.

D’altra banda, la corporació insisteix en la necessitat de respectar els indrets públics, que mantenen un reforç de vigilància policial per a evitar actes vandàlics.

Aquest projecte s’emmarca dins la línia d’actuacions consistents en millores de pistes, pavellons i camps de futbol municipals que està duent a terme l’Ajuntament de Palma per tal d’adequar els espais esportius públics.

Data darrera modificació: 9 de juliol de 2024