Publicador de continguts


Cort presenta Beer Palma com un esdeveniment de dinamització turística en temporada baixa


29 / d’abril / 2014

Una iniciativa impulsada per la Fundació Turisme Palma de Mallorca 365 que va congregar l'any passat més de 80 mil visitants

Des de demà fins a l'11 de maig es podran degustar més de 119 varietats de les millors cerveses del món i tapes de 10 restaurants que seran presents a la Fira

Palma, 29 d'abril de 2014.- El tinent de batlia de Turisme i Coordinació Municipal, Álvaro Gijón, ha presentat aquest matí la segona edició de l'esdeveniment Beer Palma-Fira de la Cervesa, que començarà demà i finalitzarà el diumenge dia 11 de maig. A l'acte hi han assistit també el director general de Turisme, Javier Bonet; el gerent de la Fundació Turisme Palma de Mallorca 365, Pedro Homar; el representant de PIMEM Restauració, Juan Temprano, i l'organitzador de l'esdeveniment i director d'Unisport Consulting, Manuel Hernández.

Beer Palma és una fira que té per objectiu donar a conèixer les diferents elaboracions de cervesa que es realitzen a tot Europa. Durant aquests dies els assistents a la Fira tindran l'oportunitat de tastar entre més de 119 varietats de les millors cerveses del món, així com de degustar les diferents tapes de deu coneguts restaurants de la ciutat.

Tal com ha explicat Gijón, aquesta iniciativa, que s'emmarca en el pla d'actuació de la Fundació Turisme Palma de Mallorca 365, va congregar l'any passat més de 80 mil visitants i, com totes les altres, té l'objectiu d'atreure visitants i dinamitzar la ciutat en temporada baixa. Així mateix, el regidor ha indicat que l'objectiu de la Fundació Turisme Palma de Mallorca 365 és "convertir Beer Palma en un esdeveniment anual de projecció internacional". I ha afegit que l'important "és calendaritzar tots els esdeveniments que es realitzen a la ciutat, perquè un visitant pugui saber que la primera setmana del mes de maig de cada any trobarà a Palma una Fira de la Cervesa que, com ja ha passat aquest any, incrementarà i millorarà l'experiència de l'usuari". Beer Palma compleix amb el propòsit de donar més alternatives a la gent que visita la ciutat i al públic local".

Així mateix, Gijón ha ressaltat que des de la Fundació Turisme Palma de Mallorca 365 se centren els esforços en la promoció de la ciutat com a destinació turística amb un fort potencial en gastronomia, cultura, esports i compres.

Per la seva banda, l'organitzador de la Fira, Manuel Hernández, ha explicat el funcionament de l'esdeveniment i ha declarat que "Beer Palma és una fira de cervesa on la gent tindrà l'oportunitat durant 12 dies de gaudir de més de 119 varietats de les millors cerveses del món".

En aquesta mateixa línia, Manuel Hernández, que ha agraït a l'Ajuntament i a la Fundació Turisme Palma de Mallorca 365 la seva col.laboració, ha manifestat que "sens dubte es tracta d'una proposta que suposa un atractiu addicional per a la ciutat i que mereix ser tinguda en compte per totes aquelles persones que aprofitin el pont del Primer de Maig per a viatjar a Palma". Hernández ha informat que a partir de demà començarà la Fira i que enguany tindrà un horari ininterromput d'11 a 23 h.

El representant de PIMEM Restauració, Juan Temprano, ha indicat que el seu objectiu és "donar suport i apostar per qualsevol esdeveniment turístic que promocioni el sector de la restauració".

Per a finalitzar, Álvaro Gijón ha agraït a les marques cerveseres que "hagin apostat per un esdeveniment d'aquest tipus. Sense la seva col.laboració no hauria estat possible celebrar aquesta segona edició", ha conclòs.

Data darrera modificació: 13 de març de 2023