Publicador de continguts


Cort organitza dues festes aquàtiques de Nadal a les piscines de Germans Escalas i Son Moix


6 de desembre de 2023

Les jornades, que seran gratuïtes mitjançant inscripció prèvia oberta a partir del pròxim dilluns, es duran a terme els dies 17 de desembre i 7 de gener

Palma, 7 de desembre de 2023. L’Ajuntament de Palma, a través de l’Institut Municipal de l’Esport (IME), ha organitzat dues festes aquàtiques dins el programa d’activitats de Nadal. Les jornades es duran a terme els dies 17 de desembre, al poliesportiu Germans Escalas, i 7 de gener, al Palau Municipal d’Esports de Son Moix.

Ambdues activitats lúdiques tindran lloc de les 10.30 a les 13.30 hores, i són completament gratuïtes i obertes a totes les persones que hi vulguin assistir. Petits i grans podran gaudir d’aquesta festa recreativa, on el joc i la diversió seran els protagonistes de les dues jornades.

Les inscripcions s’obriran en línia el pròxim dilluns, dia 11 de desembre, a les 9 hores, al web www.esports85.com.

Les piscines disposaran d’un gran circuit amb l’habilitació de tres línies de mòduls inflables, tobogans, espais d’equilibris, obstacles... Igualment, a les piscines d’aprenentatge els més petits podran gaudir del pont d’equilibri, els jocs aquàtics i el cub de punteria, entre altres atraccions.

Els menors de sis anys hauran d’estar acompanyats per un adult dins l’aigua i serà imprescindible l’ús de la gorra de bany.

Data darrera modificació: 7 de desembre de 2023