Publicador de continguts


Cort instal·la una nova xarxa de protecció al camp de futbol del barri del Coll d’en Rabassa


29 de febrer de 2024

La intervenció de l’Institut Municipal de l’Esport respon a una sol·licitud del Club de Futbol Collerense

Palma, 29 de febrer de 2024.- L’Ajuntament de Palma, a través de l’Institut Municipal de l’Esport (IME), ha instal·lat una nova xarxa de protecció al camp de futbol ubicat al carrer de Bailén, al barri del Coll d’en Rabassa.

La intervenció respon a una petició del Club de Futbol Collerense i ha consistit en el muntatge d’una xarxa de 68 metres lineals per 6 metres d’alçada, mantenint l’estructura anterior per tal de reforçar-ne la protecció.

Aquesta actuació s’emmarca dins la línia de millores de pistes, pavellons i camps de futbol municipals, que està duent a terme la Brigada de Manteniment de l’IME per a adequar els espais esportius públics.

Entre altres millores, s’han instal·lat projectors lumínics led a les pistes de la plaça d’Alexander Fleming i al pavelló de Son Oliva; s’han substituït les calderes, acumuladors, bombes de reg, xarxes de protecció i canonades a diferents camps de futbol; s’han millorat els vestidors de la pista de Berenguer de Palou i el recinte del Miquel Nadal, i s’ha reforçat el manteniment de gespa en diferents espais dedicats a la pràctica del futbol.

En aquest sentit, cal recordar que s’ha duit a terme també la reparació i instal·lació de 48 metres quadrats de nova gespa al camp Cruyff Court, situat al barri de Nou Llevant.

Data darrera modificació: 29 de febrer de 2024