Publicador de continguts


Cort coordina, en col·laboració amb Moviment Mallorquinista, un operatiu especial per al desplaçament d’aficionats al Port de Palma amb motiu de la final de la Copa del Rei


26 de març de 2024

La comitiva, integrada per 16 autobusos, serà escortada per agents de la Policia Local en el seu trajecte des de l’estadi de Son Moix

Palma, 26 de març de 2024.- L’Ajuntament de Palma s’ha fet càrrec de la coordinació, a través de l’Institut Municipal de l’Esport i de l’Àrea de Seguretat Ciutadana, d’un operatiu especial per al desplaçament d’aficionats des de l’estadi de Son Moix fins al Port de Palma, amb motiu de la final de Copa del Rei de futbol.

L’organització del dispositiu es du a terme conjuntament amb Moviment Mallorquinista, una de les associacions més representatives de l’àmbit de les penyes que donen suport a l’equip.

La iniciativa ha estat presentada aquest dimarts al llarg d’un acte que ha comptat amb la presència del regidor de Seguretat Ciutadana, Miguel Busquets; el director general d’Esports, David Salom; el director general de Civisme, Teo Serra; l’intendent de la Policia Local de Palma, Guillem Mascaró; el gerent de l’IME, Miguel Ángel Bennàsar; el president de Moviment Mallorquinista, Sebastià Oliver, i el director de Fan Experience, Roman Albarrán.

El dispositiu del desplaçament des de Son Moix fins al Port de Palma tindrà lloc el divendres 5 d’abril, un dia abans de la disputa de la final entre l’Athletic Club i el RCD Mallorca, prevista per al dissabte 6 d’abril, a les 22 hores, a l’estadi de La Cartuja, a Sevilla.

D’aquesta manera, i com a part d’aquest operatiu especial, l’IME reservarà una zona d’aparcament a Son Moix per als vehicles dels 800 membres de l’associació.

Per la seva banda, la Policia Local de Palma activarà un dispositiu de quatre agents de la Unitat Motoritzada que acompanyaran els 16 autobusos dels aficionats des de l’estadi i fins a la seva arribada a les instal·lacions portuàries. La comitiva partirà de Son Moix a les 19 hores.

Bosses de viatge amb berenar saludable

Igualment, dins el marc de les actuacions que l’Ajuntament de Palma està duent a terme coincidint amb la final de la Copa del Rei, cal destacar el lliurament als seguidors pertanyents a la Unió de Penyes Mallorquinistes, de dues mil bosses que contindran un berenar saludable, integrat per galetes, fruita i aigua.

Aquesta acció ha estat presentada en el transcurs d’una convocatòria on han estat presents el director general d’Esports, David Salom, i el gerent de l’IME, Miguel Ángel Bennàsar, juntament amb el CEO del RCD Mallorca, Alfonso Díaz; el president de la Unió de Penyes, Jaume Pujol, i el responsable de l’Àrea de Patrocinis de la marca Damm a les Illes Balears, Ferran Hidalgo.

Les bosses de viatge, que responen a una iniciativa sorgida de la cortesia de les empreses MercaPalma, Quely i Font Major, seran lliurades als seus destinataris en el transcurs de la pròxima setmana.

 

 

Data darrera modificació: 26 de març de 2024