Publicador de continguts


Comencen les obres als espais públics urbans de la zona d'habitatges socials de Camp Redó


25 de gener de 2019

El regidor d'Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo A. Romero, i la coordinadora general de l'Àrea, Virginia Abraham, han presentat avui a Cort l'inici de les obres de millora de l'espai urbà en els vials públics i espais lliures públics dels habitatges socials al barri de Camp Redó. El servei d'enllumenat públic de l'Àrea d'Infraestructures i Accessibilitat fa feina a la zona des del passat 17 de gener.

El que s'està executant actualment és l'obra civil de la canalització del cable nou i la cimentació. Aquestes feines d'enllumenat, que s'han avançat respecte al termini inicial, està previst que finalitzin a mitjans de març, i el pressupost total invertit en la contracta és de 188.275 euros. El regidor Romero s'ha mostrat molt satisfet, ja que "per fer aquestes obres s'ha comptat amb els veïns i veïnes, que estan molt contents que es resolgui a la fi un problema històric del barri".

La instal.lació de nou enllumenat públic es realitzarà als carrers Infant Pagà, Cotlliure, Alfons el Savi, Felip II i Joan d'Àustria, a on es col.locaran tres tipus diferents d'enllumenat amb làmpades LED de baix consum, major eficiència i més il.luminació. Mentre durin els treballs es mantindrà l'actual enllumenat per garantir el llum a la zona. En total es col.locaran 64 punts de llum, comptant faroles i diferents tipus de làmpades.

Un cop acabats tots els treballs d'enllumenat públic, serà el Servei de Vialitat qui començarà amb els treballs d'asfalt. El projecte proposa una plataforma única i la instal.lació d'uns plafons de formigó pintat al davant de les portes d'accés als blocs per tal de donar un valor afegit i amable que qualifiqui els espais: "L'objectiu és millorar la qualitat dels espais, millorant l'accessibilitat i fent dels carrers punts de cohesión que els veïns i veïnes puguin fer seus i amb el quals s'identifiquin", ha assegurat Romero.

També ha recordat que els treballs d'Emaya per substituir les conduccions d'aigües residuals van començar a principis de mes. A la zona d'habitatges socials, per on s'ha començat, està prevista la reurbanització integral de tots els espais de domini públic. El pressupost total que Infraestructures destina a aquest projecte és de 760.000 euros, i es millorarà una superfície total d'uns 6.200 metres quadrats. Per últim, segons el regidor, el termini previst per finalitzar l'execució de totes les feines és de cinc mesos.

Galeria Multimèdia

Data darrera modificació: 13 de març de 2023