Publicador de continguts


Can Pere Antoni acollirà diumenge el Trofeu Ciutat de Palma d'Aquatló


13 de juliol de 2021

La competició arrancarà a les 9 h amb un recorregut d'un quilòmetre de natació i de cinc de carrera a peu en un circuit de dues voltes.

Palma, 13 de juliol de 2021. Avui ha tingut lloc al vestíbul de Cort la presentació de la 13a edició de l'Aquatló Trofeu Ciutat de Palma El Corte Inglés, que tindrà lloc a la platja de Can Pere Antoni (Marina Plaça) diumenge 18 de juliol, en una única jornada. L'Institut Municipal de l'Esport (IME) coorganitza aquest esdeveniment.

A l'acte, hi han intervingut el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma, Francisco Ducrós; el gerent de Kumulus, David Thompson, i el director de Relacions Externes d'El Corte Inglés, Antonio Sánchez Grao.  

Ducrós ha agraït a l'organització i als patrocinadors l'esforç per a fer possible aquesta atractiva prova, "que s'inclou al calendari oficial de la Federació de Triatló de les Illes Balears i que es du a terme en un espai emblemàtic, com és la platja de Can Pere Antoni".

Per la seva banda, Thompson ha explicat que, després d'un any d'interrupció de l'esdeveniment a causa de la mesures sanitàries, la competició arrancarà diumenge a les 9 h, amb un recorregut d'un quilòmetre de natació i de cinc de carrera a peu en un circuit de dues voltes.    

Per a Sánchez Grao, aquesta competició "és un clàssic de les proves de triatló d'estiu a Palma i un esdeveniment molt esperat pels esportistes".

L'organització hi preveu una participació d'unes 150 persones, de les categories cadet, juvenil, júnior, sub-23 i veterans. Les inscripcions es poden tramitar a través de la plataforma sportmaniacsbaleares.com fins al 16 de juliol a les 23.59 h.

A la presentació, també hi han assistit el gerent de la FETRIB, Ignasi Colom, i el regidor del grup municipal Ciudadanos, Alejandro Escriche. 

Data darrera modificació: 7 de desembre de 2022