Publicador de continguts


Avís de reordenació del trànsit al carrer d'Eusebi Estada a causa d'obres d’Emaya


19 de gener de 2024

Els treballs són indispensables per a renovar i millorar la xarxa d'aigua potable i separar la canalització d'aigües pluvials

Palma, 19 de gener de 2024.- El trànsit en el tram del carrer d'Eusebi Estada comprès entre la avinguda del Setze de Juliol i el torrent de na Bàrbara es veurà afectat des del dilluns 22 de gener fins al pròxim 16 de febrer a causa de les obres de renovació i millora de la xarxa d'aigua potable i de l'execució d'una nova xarxa de recollida d'aigües residuals.
Aquests treballs d’Emaya, que estan emmarcats en la tercera fase del Projecte de separació de xarxes al polígon de Son Castello, implicaran l'ocupació i la reordenació del trànsit de vehicles. D'aquesta manera, i durant el mes en què es desenvolupin les obres, en alguns trams només estarà operatiu un carril en cada sentit de circulació, (cap a Palma i cap al polígon de Son Castello), en lloc dels dos carrils que estan operatius habitualment. 
Des de l'Empresa Municipal es recorda que la limitació del trànsit a un carril provocarà una reducció de la velocitat permesa i que es tracta d'una via amb gran densitat de circulació, per la qual cosa se sol·licita als usuaris que tenguin en compte aquesta incidència a l'hora de desplaçar-se.
Des d’Emaya igualment es demanen disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar però es considera que els treballs són fonamentals per a poder renovar tota la xarxa d'aigua potable i per a separar la recollida i la canalització de les aigües pluvials de les aigües residuals. L'actual sistema mixt no les separa i quan plou contribueix que es pugui arribar a saturar la depuradora EDAR 2.


Data darrera modificació: 5 de febrer de 2024