Publicador de continguts


AVIS la pi*


29 de maig de 2018

El sorteig s'ha dut a terme avui al Saló de Plens i s'han confirmat les inscripcions de les persones que participaran al nou programa

L'IME ha rebut 403 sol.licituds de parelles, un total de 806 persones

Susanna Moll: "Avui hem fet el sorteig de les 78 parelles que participaran al projecte gratuït d'IME a la Mar i ho fem així perquè sigui lo més participativa i transparent possible"

Palma, 29 maig de 2018. - Avui ha tingut lloc al Saló de Plens de l'Ajuntament de Palma el sorteig de les 156 places del programa IME a la Mar, que organitza l'Institut Municipal de l'Esport amb la col.laboració del Reial Club Nàutic de Palma. Aquesta iniciativa recull activitats d'iniciació al piragüisme i a la vela a les tres jornades pilot que es duran a terme durant el mes de juny.
El sorteig ha comptat amb la presència de la tinenta de batle d'Educació i Esports, Susanna Moll, i el secretari de l'Ajuntament, Miquel Ballester, qui ha aixecat acta del sorteig, on una mà innocent ha tret els números assignats a les parelles. També s'han tret tres números de reserva, en previsió de possibles baixes a les jornades.
Moll ha destacat l'acollida del programa i el gran nombre de sol.licituds rebudes i ha assenyalat que "avui hem fet el sorteig de les 78 parelles que participaran al projecte gratuït d'IME a la Mar, i ho fem així perquè sigui lo més participativa i transparent possible".
L'IME ha rebut, a través de correu electrònic, 403 sol.licituds de parelles, un total de 806 persones, per a participar a les tres jornades del programa que es duran a terme els dies 9, 16 i 30 de juny, de 15.30 a 19 h al Reial Club Nàutic de Palma, amb un límit de 52 places per jornada, 26 parelles, formades per un adult i un menor.
Durant els pròxims dies les 78 parelles seleccionades al sorteig rebran un correu electrònic per a confirmar la seva participació a la jornada escollida i es publicarà la relació amb els DNI al Web de l'IME. També s'informarà a les persones que varen presentar la sol.licitud i no han estat seleccionades.
.

Data darrera modificació: 13 de març de 2023