Publicador de continguts


Arriba aquest cap de setmana la 13ª edició del Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic


14 de setembre de 2010

. Més de 60 patinadors i patinadores federats de tot el territori nacional es donen cita aquest cap de setmana a Palma

. El poliesportiu Joan Seguí de l'IME, ubicat a Son Rapinya, serà l'escenari de les competicions


Tot esta a punt per la celebració aquest cap de setmana del XIII Trofeu Ciutat de Palma categoria elit de patinatge artístic, un dels Trofeus amb més trajectòria a la nostra ciutat. Els dies 17 i 18 al poliesportiu Joan Seguí de Son Rapinya es reuniran més de 60 patinadors procedents de tot el territori nacional per a les competicions. Aquest matí han presentat el Trofeu en roda de premsa la regidora d'esports de l'Ajuntament de Palma i presidenta de l'IME, M. Isabel Gonzalez, el director insular d'Esports del Consell de Mallorca, Francisco Blasco i el President de la Federació de Patinatge de les Illes Balears, Sebastià Rico.


La tretzena edició del Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic comptarà amb una important participació de patinadors de la màxima categoria nacional. En total onze clubs nacionals prendran part de la competició. Catalunya estarà representada per dos clubs, un de Girona i l'altre d'Arenys de Munt; la Comunitat de Madrid aporta tres clubs: Majadahonda, Club Campo de Madrid i Móstoles; i els restants sis clubs son de Balears: AA.VV. Son Rapinya, C.P. Rodes d'Or, C.P. Alpha, C.C. Requena, C.P. Bellver i Club Patín Palma.


S'espera molta igualtat entre els patinadors de totes les categories, ja que els participants han competit en competicions autonòmiques, i la majoria d'elles també en competicions nacionals. Entre les participants cal destacar la patinadora del club català d'Arenys de Munt, Laura González Moré que l'any passat aconseguí el Campionat de Catalunya i posteriorment es va proclamar Campiona d'Espanya de categoria Aleví, ascendint a la categoria infantil. El present any 2010 ha estat Campiona de Barcelona i de Catalunya i pròximament competirà en el Campionat d'Espanya.


La competició s'iniciarà el dijous 16 al matí amb els entrenaments, el divendres 17 es disputarà el Trofeu Illes Balears de 16h a 21h i el dissabte 18 el Trofeu Ciutat de Palma de 16h a 19:15h. Al final de la competició, diversos clubs de Balears efectuaran unes exhibicions que donaran pas a la clausura que consistirà en l'entrega d'obsequis al Jurat i als Clubs participants i es proclamarà als guanyadors de cada categoria amb l'entrega de medalles i trofeus. El jurat estarà format per jutges nacionals i autonòmics de Balears i Catalunya. Els calculadors i anotadors, son autonòmics de Balears.


El poliesportiu Joan Seguí de l'IME, ubicat a la barriada de Son Rapinya, serà l'escenari de la competició. La pista és coberta amb paviment de parquet i de mida 22 x 44 metres. A més compta amb grades amb capacitat per a 150 espectadors i 6 vestidors per als esportistes.


El XIII Trofeu Ciutat de Palma de patinatge artístic esta organitzat per la Federació de Patinatge de les Illes Balears i compta amb el patrocini de l'Institut Municipal de l'Esport de l'Ajuntament de Palma i la col.laboració de l'Àrea d'Esports del Consell de Mallorca


Arriba aquest cap de setmana la 13ª edició del Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic

Data darrera modificació: 23 de març de 2023