Publicador de continguts


Adjudicades les obres per renovar el velòdrom i la pista d'atletisme de Son Moix per 332.319 euros


30 de maig de 2018

La Junta de Govern ha adjudicat també el servei de redacció i direcció d'obra del complex esportiu de Son Hugo per un import de 107.085 euros

Moll: "D'aquesta manera, donam valor a les instal.lacions municipals i seguim promovent la pràctica esportiva a totes les disciplines"

Palma, 30 de maig de 2018.-La Junta de Govern ha aprovat avui l'adjudicació per un import de 107.085 euros el projecte de redacció i direcció d'obra de la renovació integral del complex esportiu de Son Hugo.

La portaveu municipal i Tinent de Batle d'Educació i Esports, Susanna Moll, ha recordat que es tracta de la segona fase de les obres de millora del complex, que s'inicià amb la instal.lació de 370 plaques fotovoltaiques a Son Hugo i que costaren 141.000 euros finançats en un 80% via els fons Feder. Així, avui s'ha adjudicat la redacció i la direcció d'obra d'aquesta segona fase a l'empresa Inti Energia Projects SL que permetrà instal.lar geotèrmia i biomassa, reparar els vasos de les piscines de Son Hugo i instal.lar un liner nou, a més d'instal.lar un nou gimnàs a Son Hugo.

Per altre banda, avui la Junta de Govern ha aprovat també l'adjudicació de les obres per a executar la renovació del velòdrom i la pista d'atletisme de 200 metres existents a Son Moix, a l'empresa Fieldturf Poligras, S.A., per un import de 332.319,14 euros. "Son Moix és una instal.lació emblemàtica; apostam pel ciclisme i l'atletisme que tindran unes instal.lacions renovades", ha dit.

Les obres de renovació d'aquests equipaments esportius, que presentaven un estat d'abandonament des de fa molts d'anys, estaran finalitzades desprès de l'estiu, entre els mesos de setembre i octubre, per incorporar-se a la xarxa d'equipaments esportius de l'IME, ha detallat la regidora. "D'aquesta manera, donam valor a les instal.lacions municipals i seguim promovent la pràctica esportiva a totes les disciplines".

Les obres inclouen la renovació de la pista del velòdrom i la pista de rodada, la renovació de la pista central d'atletisme de 200 metres, el tractament de superfícies vistes a les graderies, la substitució de l'enllumenat per un de nou amb criteris d'eficiència energètica, i el tractament d'altres elements com les baranes...etc.

Data darrera modificació: 2 de desembre de 2022