Publicador de continguts


Adjudicada la compra de 4 vehicles més per la Policia Local de Palma


23 de març de 2023

Aquests nous 4 vehicles formen part dels 44 vehicles que Seguretat Ciutadana ha adquirit darrerament

Palma, 22 de març de 2023.- La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma ha adjudicat aquesta setmana 2 contractes de subministrament de vehicles per l'àrea de Seguretat Ciutadana. En total, La Policia Local de Palma ha adquirit 4 furgons policials més, que formen part dels 44 vehicles que la Regidoria ha adquirit darrerament. A més a més, s'ha adjudicat el servei de manteniment i reparació de vehicles tipus turisme SUV, siguin uniformats o camuflats. 

Des de l'inici de mandat un dels pilars de la gestió de la regidoria ha estat la renovació estratègica de la flota de vehicles i també l'optimització de la contractació, potenciant la realització de contractes majors, com el que s'ha adjudicat avui pel servei de manteniment i reparació. En números generals, s'han formalitzat mig centenar de contractes majors, entre els realitzats a Policia Local, el Servei Contra Incendis i Protecció Civil.

En concret, la Junta de Govern d'aquest dimecres ha aprovat l'adjudicació a l'empresa Transforma 21 SL un lot de 2 furgons d'intervenció grans (175.692 euros) i ha adjudicat a Transtel SA el subministrament de 2 vehicles d'intervenció mitjans (120.997,58 euros). Per la seva part, el taller de Gabriel Palmer ha estat l'adjudicatària del manteniment i reparació de vehicles tipus turisme SUV.

Aquestes noves adquisicions només són una part de les pròximes adquisicions perquè s'esperen, un total de 44 vehicles més pel conjunt de l'àrea, entre ells un furgó oficina per la Policia Local, 16 vehicles SUV uniformats amb kit de detinguts,14 motos tipus trail i un nou camió per Servei de Bombers i Bomberes. 

Cal recordar que durant aquest mandat, a Policia, s'ha renovat més de la meitat de la flota: més de la meitat dels vehicles de què disposa la Policia s'han comprat en els darrers tres anys. És a dir, gràcies a la feina feta durant aquest mandat, s'acabaran incorporant un total de 138 vehicles nous. La inversió aproximada és d'uns 4 milions d'euros.

Data darrera modificació: 7 de juny de 2023