Publicador de continguts


Obertura de les inscripcions per participar al Park(ing)Day 2024


10 de juny de 2024

Aquest esdeveniment, que s’emmarca al conjunt d’activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat, es celebrarà el proper 20 de setembre

Les associacions, centres escolars i entitats que vulguin participar ja poden emplenar el formulari al web mobipalma.mobi 

Palma, 10 de juny de 2024.- Des d’avui i fins el proper dia 9 de setembre està obert el termini per inscriure’s al Park(ing)Day, una de les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat, que tindrà lloc el proper 20 de setembre als carrers i places de Palma.

Les persones, entitats, associacions i centres escolars que estiguin interessats a participar ja poden inscriure’s emplenant un formulari situat al web mobipalma.mobi al qual cal indicar el carrer on es vol dur a terme l’activitat, l’horari aproximat i els metres quadrats estimats d’ocupació de la via pública. 

El Parki(ing)Day és una activitat anual i d’àmbit mundial que té per objectiu pensar, proposar i presentar ocupacions alternatives i diferents de l’espai de la via pública que habitualment està destinat a aparcament, amb la intenció de promoure una reflexió sobre l’ús de l’espai urbà. 

Aquesta celebració lúdica està oberta a la participació d’associacions, entitats, institucions, centres educatius, administracions i a qualsevol persona interessada a presentar un projecte amb un objectiu lúdic, reivindicatiu  o divulgatiu per tal de millorar la ciutat. 

En aquest sentit, engany el lema de la Setmana Europea de la Mobilitat és “Espai públic compartit”. En el 2023, un total de 3.351 ciutats i pobles de tota Europa es varen sumar a la iniciativa, amb diferents esdeveniments i activitats.

La Setmana Europea de la Mobilitat està organitzada per l’àrea de Mobilitat de l’Ajuntament de Palma, juntament amb la SMAP, BiciPalma i l’EMT Palma, amb la col•laboració del Govern de les Illes Balears, el Consorci de Transports de Mallorca i altres entitats. Per a enguany, el hashtag d’aquest conjunt d’accions a Palma serà #MobilityWeekPalma24.
 

Data darrera modificació: 10 de juny de 2024