Publicador de continguts


A partir d'avui estan ja oberts tres dels sis quioscs de premsa de Palma


16 d’agost de 2010

Avui matí han obert les seves portes tres dels sis quioscs de premsa que ha adjudicat l'Ajuntament de Palma a l'empresa Nova Àrea SA. Els tres quioscs que ja estan operatius des d'avui són els ubicats a la Plaça des Mercat, Plaça d'Espanya i carrer Sindicat/plaça Alexandre Jaume.


La previsió és que dijous d'aquesta setmana pugin obrir els ubicats a la Plaça Progrés i Joan Carles I i, posteriorment, el situat en el carrer Jardí Botànic cantó amb la Rambla dels Ducs de Palma (devora La Misericòrdia). L'empresa adjudicatària de l'explotació dels quioscs està ultimant l'adequació dels quioscs per la seva ràpida reobertura.


L'adjudicació de l'explotació comercial dels sis quioscs ha tingut lloc aquest mes d'agost per un import de 87.880 euros anuals durant quatre anys, prorrogables. Els titulars dels quioscs tenen autorització per la venda de premsa i revistes, com a activitat principal, i com activitats accessòries poden també vendre aigua, refrescs i begudes no alcohòliques, llepolies, tabac (segons la normativa vigent; és a dir, a través de màquina expenedora) i també material de papereria. Igualment poden comercialitzar recàrrega de targetes de transport i telefonia.

Data darrera modificació: 13 de març de 2023