Publicador de continguts


1000 nins i nines omplen d'energia i il·lusió el parc de les Estacions a la Cursa Infantil de Reis


7 de gener de 2020

       

José Hila: "És una carrera molt esperada pels més petits, que viuen des de primera hora la il.lusió i l'espera dels Reis descarregant energia en una carrera on tots són protagonistes i guanyadors"


La carrera, dirigida a nins i nines de zero a dotze anys, ha estat completament gratuïta


Tots els participants han rebut una medalla "finisher" per a premiar la participació, a més d'una camiseta, un dorsal, un berenar i fruita

Palma, 5 de gener de 2020.- Un total de 1000 infants, d'entre zero i dotze anys, s'han donat cita quest matí al parc de les Estacions per a participar a l'onzena edició de la Cursa Infantil de Reis. La carrera, organitzada per l'Institut Municipal de l'Esport (IME), és una prova gratuïta, no competitiva, que té com a objectiu la promoció de l'esport a la infància.

El batle de Palma, José Hila, i el regidor d'Esports, Francisco Ducrós, acompanyats de l'equip directiu de l'IME i patrocinadors de l'esdeveniment, han donat el sus de sortida a les 12 hores al grup d'11 i 12 anys amb el tradicional tall de cinta. Hila ha destacat l'èxit de la convocatòria i ha assenyalat que "és una carrera molt esperada pels més petits, que viuen des de primera hora la il.lusió i l'espera dels Reis descarregant energia en una carrera on tots són protagonistes i guanyadors".

Aquesta onzena edició ha tingut una gran acollida i, com a les darreres edicions, s'han cobert les inscripcions obertes en línia. Al grup d'iniciació, de zero a tres anys, han participat 200 infants; 250 ho han fet a la categoria de quatre a cinc; 250 al grup de sis a set anys, 200 al de vuit a deu anys i 100 al d'onze a dotze anys. Així doncs, un total de 1000 infants han estat protagonistes d'una prova on ha destacat l'ambient familiar i festiu.

Els menors han recorregut diferents distàncies per l'interior del parc segons les seves categories, que s'han distribuït en tretze sortides, i els més petits, fins a cinc anys, han participat acompanyats dels seus pares. Així, els infants del grup d'iniciació, de zero a tres anys, han cobert una distància de 200 metres, el grup de quatre i cinc anys han recorregut 400 metres, els infants de sis i set anys han recorregut la distància de 600 metres, i a partir de vuit anys, infants de les categories 3 i 4, han participat a la prova de 800 metres.

L'IME ha volgut premiar la participació dels infants, per aquest motiu tots els nins i nines han rebut una medalla "finisher", a més d'una camiseta amb la imatge de la cursa, disseny de l'il.lustrador Antonio Fernández Coca, un dorsal, i una bossa amb un berenar i una peça de fruita.

Enguany l'esdeveniment ha estat més sostenible, amb l'objectiu de reduir els residus plàstics de la prova s'ha instal.lat al parc un depòsit d'aigua de Cleanwave on els participants han pogut omplir les seves botelles reutilitzables.

Membres de l'equip directiu de l'IME i representants de les entitats patrocinadores han donat el sus de sortida a les successives proves per categories; així, han participat: el director general d'Esports, Antoni Martín; el gerent de l'IME, Rafael Navarro; el president de la Fundació ASIMA, Francisco Martorell, i el seu director, Alejandro Sáenz; el coordinador regional de Cadena Ser, José Miguel Vera; el gerent de BOXI, Clifford Kretschmer; el gerent d'Sportmaniacs, David Thompson; el director de relacions externes de El Corte Inglés, Antonio Sánchez Grao; la co-fundadora de Cleanwave, Pilar Gómez, i el dissenyador Antonio Fernández Coca. Són patrocinadors també de l'esdeveniment Autovidal Fiat, Quely i Mercapalma.

També han assistit Pepu, mascota de l'escoleta ASIMA i el Patge Reial, qui ha escoltat els desitjos dels nins i nines que avui han participat a la Cursa Infantil de Reis i han viscut un matí intens d'emoció, il.lusió, alegria i nirvis a una jornada acompanyada pel bon temps .

Data darrera modificació: 7 de desembre de 2022