Publicador de continguts


"DESCOBRIM VERGE DE LLUC" (PROJECTE CARTOGRAFIEM-NOS)


15 de juny de 2010

La batlessa de Palma, Aina Calvo, ha assistit avui a la inauguració de l'exposició 'DESCOBRIM VERGE DE LLUC' (PROJECTE CARTOGRAFIEM-NOS). També han assistit la directora d'Es Baluard, Cristina Ros, l'equip d'Educació d'Es Baluard, equip directiu del CP Verge de Lluc, alumnat de l'escola, peres i mares dels alumnes, membres de la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Palma i representants de diverses entitats de la barriada.


L'exhibició podrà visitar-se a Es Baluard fins al 20 de juny i mostra el resultat del projecte 'Cartografiem-nos', que enguany han realitzat alumnes del CP Verge de Lluc amb la coordinació de l'Àrea d'Educació d'Es Baluard i amb la col.laboració de l'Obra Social de 'SA NOSTRA'.


Al llarg de tot el curs i de la mà de l'Àrea d'Educació d'Es Baluard, els alumnes del CP Verge de Lluc han après a utilitzar les eines de l'art contemporani a fi d'elaborar el treball d'investigació. Distribuïts per classes, els nins i nines han analitzat el seu entorn a partir d'elements com el passat del barri. Així mateix, han tingut en compte, entre d'altres, el punt de vista de la gent major i dels nouvinguts.

'DESCOBRIM VERGE DE LLUC' (PROJECTE CARTOGRAFIEM-NOS)


Es Baluard i el projecte 'Cartografiem-nos'


'Cartografiem-nos' és un dels projectes de programa educatiu d'Es Baluard, juntament amb 'Guaita! Hi ha un museu dins les murades', 'Es Baluard, un gran racó de ciutat' i les visites-taller 'Diverteix-te amb l'art i'Opina, no et tallis!'. L'any 2008, 'Cartografiem-nos' fou destacat per la UNESCO com un projectes educatius més innovadors de l'Estat, juntament amb d'altres dels centres Thyssen-Bornemisza i Museu Nacional Centre d'Art Reina Sofía.


A diferència de la resta d'activitats que du a terme l'Àrea d'Educació d'Es Baluard, 'Cartografiem-nos' és un projecte a llarg termini que fomenta entre els alumnes la reflexió sobre el territori a partir de les eines que proporciona l'art contemporani.


'DESCOBRIM VERGE DE LLUC' (PROJECTE CARTOGRAFIEM-NOS)

'DESCOBRIM VERGE DE LLUC' (PROJECTE CARTOGRAFIEM-NOS)

Data darrera modificació: 2 de maig de 2023