Publicador de continguts


Èxit de participació a la festa aquàtica de Germans Escalas


18 de desembre de 2017

Unes 800 persones han gaudit de les activitats a la piscina, 300 participants més que la passada edició

La jornada ha estat gratuïta i s'emmarca dins el programa d'activitats de Nadal de l'IME

Palma, 17 de desembre de 2017. Germans Escalas ha acollit avui la primera festa aquàtica que recull el programa d'activitats de Nadal de l'Institut Municipal de l'Esport (IME), amb una participació d'unes 800 persones, una data superior a la de l'any passat, que va enregistrar uns 500 assistents.

Durant tres hores l'IME ha ofert activitats gratuïtes, obertes a tothom, a les dues piscines de la instal.lació. S'ha instal.lat una composició de tres línies de mòduls d'inflables, tobogans, espais d'equilibris i obstacles a la piscina profunda i un pont d'equilibri, jocs aquàtics i un cub de punteria a la piscina d'aprenentatge, on els més petits han pogut gaudir d'aquests jocs aquàtics.

L'IME ha augmentat el dispositiu de socorristes, que ha comptat amb un total de 5 professionals, i ha reforçat la organització amb 11 monitors i 1 coordinador a les activitats per a garantir la seguretat dels participants.

La propera jornada de festes aquàtiques tindrà lloc a Son Moix el dia 7 de gener de 10.30 a 13.30 h. Les dues piscines del Palau Municipal d'Esports també disposaran de mòduls inflables en una composició similar i serà completament gratuïta.

Data darrera modificació: 2 de desembre de 2022