Publicador de continguts


Ángeles sin alas protagonitzarà l'encesa d'enguany


6 de novembre de 2019

L'entitat ha estat escollida a través d'un procés participatiu

L'Ajuntament llança una convocatòria per a recollir els millors desitjos de la ciutadania

Palma,5 de novembre de 2019- L'associació Ángeles sin alas serà l'entitat encarregada de protagonitzar l'encesa dels llums de Nadal de Palma enguany, després d'haver estat la que més suports ha aconseguit al procés participatiu obert per l'Ajuntament de Palma, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana i Govern Interior.  El Club d'Esplai Jovent ha estat la segona entitat més votada, seguida per l'Asociación Peluditos de Son Reus.

L'Ajuntament de Palma vol que l'encesa promogui també els valors de la solidaritat i la cooperació entre tota la ciutadania. Per això, a més de convidar una entitat a protagonitzar-ne l'encesa, es proposa la convocatòria "El teu millor desig". L'objectiu és recollir els millors desitjos dels ciutadans i ciutadanes, fent-los alhora partícips d'aquest moment tan especial. Es farà una selecció i alguns dels missatges rebuts es podran veure reflectits mitjançant els espectacles que es faran el dia de l'encesa.

Els ciutadans que vulguin podran fer arribar els seus desitjos responent a un breu qüestionari al següent enllaç d'Internet: https://tufas.palma.cat/desitjos_19, on caldrà registre previ. Es pot fer fins a les 23.59 h del diumenge 17 de novembre.

Quedaran exclosos d'aquesta convocatòria els desitjos amb missatges ofensius o poc respectuosos; els de tipus polític, sindical, empresarial o comercial; els de caràcter religiós i els que atemptin contra els valors democràtics o dels drets humans.

L'encesa dels llums de Nadal tindrà lloc el pròxim dijous 28 de novembre a les 19.30 h sota el fil conductor "Palma, ciutat de futur".

 

Ángeles sin alas és una associació sense ànim de lucre que treballa amb nins amb malalties cròniques o pal.liatives, fent-los costat i millorant la seva qualitat de vida fins al darrer moment. L'associació va néixer el 2013 de la mà de la Unitat de Serveis Pal.liatius Infantils de l'Hospital de Son Espases. La seva tasca és que les dificultats econòmiques no suposin un escull per a les famílies d'aquests infants malalts; per això es fan càrrec de despeses com són una dutxa adaptada, cadires de rodes, grues o simplement de servei d'acompanyament.

Data darrera modificació: 13 de març de 2023