Publicador de continguts


» L'Ajuntament inicia una campanya per promoure el Mercat de Pere Garau


18 de febrer de 2011

· S'afavorirà l'accés al mercat regalant als placers tiquets gratuïts perquè els seus clients puguin fer les seves compres d'una forma més senzilla
· L'associació de venedors del mercat repartirà entre els seus clients 20.000 viatges en l'EMT, 10.000 tiquets per estacionar a l'aparcament de la Smap del carrer de Manacor i 20.000 monedes per aparcar una hora a la zona ORA
· L'objectiu de la iniciativa és promoure el mercat de Pere Garau entre la ciutadania

L'Ajuntament de Palma posa en marxa a partir d'avui una campanya per promoure i afavorir que els ciutadans i ciutadanes s'apropin al Mercat Municipal de Pere Garau. La iniciativa vol facilitar l'accés al mercat de tots aquells que decideixin fer les seves compres a les instal.lacions municipals regalant als placers tiquets gratuïts que permetin als compradors desplaçar-se al mercat sense haver d'abonar el transport o l'estacionament a la zona.


D'aquesta manera, es repartiran tiquets a l'associació de venedors de Pere Garau que, a la vegada, s'encarregarà de distribuir-los als placers perquè els distribueixin entre els seus clients. Aquests tiquets permetran aparcar de forma gratuïta a la zona d'ORA, agafar de franc un autobús de l'Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) i estacionar a l'aparcament que la Societat Municipal de Transports té al carrer Manacor sense haver de pagar l'estada.


En total, s'entregaran a l'associació de venedors 20.000 viatges en l'EMT vàlids per a un viatge en qualsevol línia, 10.000 tiquets per estacionar una hora a l'aparcament del carrer de Manacor i 20.000 monedes d'ORA per valor de 0,75 euros que permet aparcar una hora a la zona d'estacionament regulat de Pere Garau. Els tiquets de l'EMT seran vàlids fins el 30 de juny de 2011 i els de l'aparcament del carrer Manacor, fins el 31 de desembre d'enguany.


La previsió és que els tiquets es reparteixin entre els 112 llocs de venda del Mercat de Pere Garau de la següent forma: 178 tiquets de bus, 89 tiquets per a l'estacionament de la Smap i 178 monedes per a l'ORA per lloc de venda.


Des de l'àrea de Salut i Medi Ambient, s'ha apostat durant aquest mandat per donar protagonisme als mercats municipals. D'una banda, perquè són un bon instrument per reactivar els barris i comerços i, d'altra, perquè els mercats treballen amb productes de qualitat i locals i potencien l'alimentació saludable. Per aquests motius, i utilitzant les eines de l'àrea de Mobilitat, s'ha volgut posar en marxa una campanya que, d'una banda, facilita al ciutadà l'accés amb el seu vehicle privat al mercat i d'altra, la promoció del transport en autobús.


» L'Ajuntament inicia una campanya per promoure el Mercat de Pere Garau

Data darrera modificació: 23 de març de 2023